Review ♥ Rimmel 60 secondes super shine nagellak white hot love & black out

23 juni 2016 Uit Door admin

maart 22, 2016

dsc_1756-9319129

Alhoewel ik heel erg fan ben van gekleurde nagellak vind ik witte en zwarte nagellak ook nog steeds ontzettend gaaf. Gek genoeg had ik dit soort lakjes niet meer. Toen ik langs het schap van Rimmel liep zag ik deze twee lakjes en ik had ergens gelezen dat deze heel goed waren. De witte variant had ik al eens eerder gehad uit de Rita Ora collectie maar die was op wonderbaarlijke wijze helemaal uitgedroogd.

Allereerst het witte lakje, White hot love. Dekkende witte nagellak is behoorlijk lastig te vinden, al helemaal als je een beetje een betaalbare wilt. Witte nagellak kan ook nog wen een beetje tricky zijn want je wilt het er niet uit laten zien als tipex… Toch vind ik het ook wel heel erg gaaf en zeker richting de lente/zomer.

Zwarte nagellak is ook wel weer een kleurtje waar je een beetje mee moet oppassen. Wanneer je het met een all black outfit draagt kan het al snel een beetje te duister worden denk ik. Mij lijkt het juist heel leuk om het met een wat lichtere outfit te dragen als een soort contrast.

De nagellak heeft een vrij breed kwastje. Het werkt op zich wel prettig want dan kun je al zowat je hele nagel bedekken met een veeg.

Ik ben geen ster in het lakken van mijn nagels zoals jullie wel kunnen zien. Ik vind de lakjes wel erg fijn. Ze dekken allebei super goed in twee laagjes. Vooral voor een witte lak is dat echt een hele prestatie. Ze drogen ook behoorlijk snel en geven ook zoals beloofd een mooie glans. De lakjes blijven niet mega lang zitten, drie dagen, maar dat is met mijn nagels eigenlijk altijd zo. Ik heb best wel slappe nagels en de houdbaarheid van een lak hangt ook heel erg af van de conditie van je nagels.

Je kunt de lakjes kopen bij onder anderen Etos, Kruidvat en Trekpleister voor €3,99

Follow