Review ♥ Rimmel provocalips 16hr kiss proof 200 I’ll call you

15 oktober 2016 Uit Door admin

augustus 10, 2016

Een paar weken geleden hebben jullie kunnen zien dat ik liquid lipsticks van de Action had getest. Ik had gehoopt dat dat goede dupes zouden zijn voor de Rimmel provocalips. Helaas was dit niet het geval. Toen had ik toch wel zin om weer een keer een nieuw kleurtje van de provocalips te kopen. Ik had er al drie maar de kleur 200 I’ll call you vond ik ook wel erg mooi.

De provocalip zijn een soort liquid lipsticks met een 2 stappen systeem. Aan de ene kant zit een balsem en aan de andere kant zit de kleur. Ze hebben allebei eigenlijk wel dezelfde applicator. Het lijkt op zo’n concealer spons maar deze is iets steviger waardoor je wat preciezer kan werken.

De kleur 200 I’ll call you is een roze kleurtje. Hij heeft een beetje een koele ondertoon, maar terwijl ik dit typ draag ik verder een hele warme look en de kleur past er ook prima bij. Dit is zeker zo’n kleur die heel veel mensen goed zal staan. Wanneer je hem eerst opdoet, is hij heel nat en glanzend. Na een paar minuten droogt hij op, geeft hij 0% af en wordt hij iets matter. Hij wordt niet super mat zoals de meeste liquid lipsticks, wat ik juist zo fijn vind aan deze. De balsem zorgt voor een super mooie glans en een heel comfortabel gevoel.

Hier kun je de kleur bij mij zien. Ik vind het echt een heel mooie kleur. Geschikt voor elke dag en past bij veel verschillende looks. Bij mij lijkt hij een beetje licht, maar ik heb ook foto’s gezien van Vera Camilla en bij haar is het juist een heel mooie donker roze kleur. Ik denk dat hij heel veel mensen goed zal staan, maar bij iedereen een beetje ander eruit ziet.

Ik ben echt al een tijdje fan van de provocalips en ook deze kleur is weer een topper. Ik vind dit product ook heel handig en geschikt voor school, want je hoeft het niet bij te werken en het voelt gewoon heel comfortabel. Het geeft echt niet af en de balsem houdt het ook echt verbazingwekkend lang. Het is niet zoals een lipgloss, maar het is echt een balsem. Je betaalt er dan wel €11,99 voor, maar ik vind het het zeker waard. De provocalips zijn gewoon echt top producten.