Review ♥ Super goedkope Astor producten van de Action!

23 juni 2016 Uit Door admin

mei 4, 2016

Een paar dagen geleden hadden jullie al een review kunnen zien van een Miss Sporty duo die ik ook bij de Action had gekocht, maar er liggen daar ook leuke setjes van het merk Astor. Bij mijn weten is dit merk verder niet heel makkelijk verkrijgbaar in Nederland. In deze set zaten wel 2 mooie producten waar ik wel heel benieuwd naar was, namelijk een nagellak en een oogschaduw.

Deze set bestaat dus uit een lakje en een oogschaduw. De oogschaduw deed me gelijk heel erg denken aan de L’Oréal infallible eyeshadows. Het lakje is een soort van oud-paarse/grijze kleur met hele subtiele roze/blauwe glittertjes. Echt een heel bijzondere kleur!

De oogschaduw ziet er ook best bijzonder uit. Het is een echte zilveren kleur. Hij ziet er in de pan een beetje apart uit, alsof hij een soort van gebrokkeld is, maar ik denk ook dat dit meer een soort van pressed pigment is dan een echte oogschaduw. Er staat verder eigenlijk geen informatie op het product dus zeker weten doe ik het niet.

Dit is één veeg over mijn arm. Het pigment is vrij intens en echt prachtig als je het mij vraagt! Het is echt een mooie soort metallic zilveren kleur. Ik draag niet heel vaak zilver maar nu ik dit product heb, heb ik echt zin om er een ooglook mee te maken. Ook weer eens leuk voor de afwisseling.

En dit is dan ook het lakje. De dekking viel me een beetje tegen. Ik heb al twee andere lakjes van Astor uit deze lijn en die dekken juist super goed. Ik draag hier drie laagjes en ik vind het nog steeds een beetje meh. Maar goed, de kleur is wel echt ontzettend mooi en hij lakt fijn dus dat maakt al wel weer een hoop goed!

Ik ben eigenlijk wel blij met dit setje! Het enige wat me een beetje tegenviel was de dekking van het lakje maar verder mag ik zeker niet klagen! De kwaliteit van beide producten is echt gewoon hartstikke goed. En de prijs is overigens ook echt top, dit setje kun je krijgen bij de Action voor slechts €1,39.