Review + swatches ♥ NYC Gel Gloss & Shine In A Minute nagellakjes

15 oktober 2016 Uit Door admin

mei 25, 2016

Je zult me er niet vaak op betrappen dat ik geen nagellak draag. Ik vind het super leuk om een kleurtje op mijn nagels te hebben en lak mijn nagels dan ook bijna dagelijks. Van NYC kreeg ik een super leuk pakketje binnen met daarin 4 lakjes, een paar van de favorietjes van Demi Lovato. Twee daarvan zijn uit de Gel Gloss collectie, die ik al eerder had geprobeerd, en twee waren uit de voor mij nieuwe shine in a minute collectie. De kleuren spraken me meteen aan dus ik was heel benieuwd naar de dekking.

Shine In A Minute

De shine in a minute lakjes zouden binnen een minuut moeten drogen. Klinkt ideaal voor mij, want ook al vind ik het super leuk om mijn nagels te lakken, geduld heb ik niet. Ik heb hier een lichtroze kleurtje, 304 pink lovatics, en een wat meer paarse kleur, 502 really don’t care. De kleuren zijn super verschillend, maar ze spreken me allebei aan.

Dit is de kleur 304 pink lovatics. Op deze foto draag ik 3 (dunne) laagjes. Twee had op zich ook nog wel gekund, maar een derde laagje kon geen kwaad. Dan is de kleur toch wat intenser en egaler. Ik vind de dekking echt nog best goed voor zo’n lichte kleur. De kleur zelf vind ik ook super leuk, heel schattig en helemaal geschikt voor de lente en zomer.

De kleur 502 really don’t care is misschien wat meer aan najaars kleur, maar hé, I really don’t care! Het is een mooie kleur en daarom zal ik hem ook met plezier gaan dragen. Ik draag hier twee dunne laagjes. De dekking is echt dikke prima en je ziet ook echt een mooie glans.

Gel Gloss

De gel gloss lakjes had ik al eens een keer geprobeerd in een wijnrode kleur. Die was me toen ontzettend goed bevallen, echt één van mijn meest gedragen lakjes in de winter. Deze keer heb ik een beetje een neutrale roze kleur, 304 chinatown, en een donkerrood/paars lakje, 206 downtown. Ook deze kleuren passen weer helemaal in mijn straatje.

Vaak ga ik voor wat meer opvallende kleurtjes, maar ik moet eerlijk toegeven dat ook zo’n neutrale kleur wel heel erg mooi en classy kan zijn. Wel iets wat ik vaker zou moeten dragen. Ik draag op deze foto twee laagjes van de kleur 304 chinatown. Ook bij deze zie je weer een mooie glans en de dekking is echt weer prima.

Dit soort tinten heb ik de afgelopen winter en herfst echt non-stop gedragen. Dit is echt een lekkere donker rood/paarse kleur. Ik draag op deze foto wederom 2 dunne laagjes en de dekking is weer prima. Hij is alleen nog niet 100% egaal, dus waarschijnlijk zou ik hier toch wel nog een derde laagje over aanbrengen.

Nou, over de kleuren ben ik in ieder geval al mega enthousiast! Ze spreken me allemaal aan en ik zou ze zeker ook echt gaan dragen. De shine in a minute lakjes drogen inderdaad ook echt behoorlijk snel op, wat heel fijn voor mij is aangezien ik letterlijk altijd beschadigingen krijg omdat ik gewoon niet het geduld heb om even stil te blijven zitten. Ze lakken ook makkelijk en hebben gewoon een goede dekking. De gel gloss lakjes zijn ook echt top, die blijven voor mijn doen echt lang zitten (3 dagen zonder chip). Nadeel van die lakjes vind ik alleen wel dat ze wat dikker zijn en iets lastiger zijn om mooi te lakken. Maar verder kan ik zeker niet klagen.

De gel gloss lakjes kosten €2,99 per stuk en de shine in a minute lakjes kosten €2,49 per stuk. Je kunt ze kopen bij Kruidvat en Trekpleister.