Review ♥ The Balm Nude Dude (fake)

31 maart 2018 Uit Door admin

november 26, 2015

Nude Tude en Nude Dude zijn twee ontzettend bekende oogschaduw paletten van het merk The Balm. Helaas zijn deze alleen niet zo goedkoop. Laats mocht ik een aantal dingetjes bij de webshop Lightinthebox uitkiezen en ik koos ook voor onder anderen het Nude Dude palette. Deze zijn uiteraard niet echt maar zijn eigenlijk 1:1 replica’s. Ze zien er hetzelfde uit maar de prijs is compleet anders. Benieuwd of het wat is? Kijk dan snel verder!

Allereerst wil ik het nog even hebben over wat algemene dingen. Ik vind de verpakking van dit palette echt super tof! Hij is van karton en het ziet er gewoon heel erg cute uit. Wat ik wel echt een groot nadeel vind aan deze replica vind, is dat hij stinkt. Het ruikt behoorlijk chemisch en ik ben daar eerlijk gezegd niet zo blij mee. Ik hoop dat die geur op een gegeven moment wel weg gaat. De echte Nude Dude is te koop voor €35 en voor deze dupe betaal je slechts $7,99.

Ik vind dit palette er echt ontzettend grappig uitzien. Allereerst al die mannen aan de binnenkant en dan ook nog die namen! Echt super tof! De kleuren in dit palette spreken mij ook heel erg aan, lekker neutraal. Vooral de kleuren Flirty en Feisty vind ik echt prachtig. Die zijn toch net even wat anders. Dit palette bevat 7 matte kleuren en 5 shimmers.

Dit zijn alle swatches. Het pigment is best goed, vooral die van de shimmers. Het origineel is wel beter gepigmenteerd en dat is ook waar je het kwaliteitsverschil en prijsverschil merkt. Toch is dit palette ook absoluut niet slecht. De kleuren verschillen ook wel iets van het origineel maar het idee is er haha!

Ik ben heel erg blij met dit palette! Je merkt alleen wel een beetje dat het nep is. Mocht je dus echt puur voor de kwaliteit gaan zou ik het origineel aanschaffen. Vind je de kleuren gewoon tof en vind je het palette er leuk uitzien zou ik eerder voor deze gaan, gewoon vanwege de prijs. Je kunt hem hier bestellen voor $7,99 en je hebt hem ongeveer binnen twee weken wel in huis.