Review ♥ Treaclemoon bath & shower gel

22 juni 2016 Uit Door admin

maart 17, 2016

dsc_1852-2464127 Ik denk dat velen het met mij eens zullen zijn als ik zeg dat ik vind dat de verpakkingen van treaclemoon er echt te leuk uitzien. Eerst was dit merk nog behoorlijk lastig te krijgen in Nederland maar nu verkopen ze het gewoon bij de Etos! Het was al te koop bij de Albert Heijn XL maar volgens mij zijn dat niet heel veel filialen. Al eerder kocht ik wat mini body lotions in Duitsland maar nu heb ik ook drie bath & shower gels.

Van ingrediënten heb ik niet heel veel verstand en ik hou me er eerlijk gezegd ook niet zo mee bezig maar voor de geïnteresseerden is hier de ingrediëntenlijst. Wat ik wel zie staan is sulfaat en dat schijnt niet altijd even goed te zijn voor je huid. Ik heb niet echt een gevoelige huid dus ik kan het meeste wel hebben maar voor sommigen misschien wel iets om rekening mee te houden.

De geuren die ik heb zijn iced strawberry dream (links), that vanilla moment (midden) en warm cinnamon nights (rechts). Ik vind ze allemaal ontzettend lekker ruiken en ze hebben ook een leuk kleurtje. Wel heel chemisch gemaakt dit volgens mij maar ach, ik vind het leuk haha! Strawberry heeft niet echt een typische aardbeien geur. Ik weet niet wat het wel is maar het doet me een klein beetje denken aan een milkshake. Toen ik de vanille variant rook moest ik meteen denken aan cakebeslag. Het ruikt gewoon echt naar cakebeslag! De kaneel variant ruikt ook vrij sterk en ruikt ook wel gewoon lekker naar kaneel.

Ik ben gewoon echt fan van deze producten. Ze geven niet de beste verzorging voor je huid maar ze zijn gewoon ontzettend leuk. De geur is heerlijk, de kleurtjes zijn leuk en de verpakking is ook gewoon te cute. In bad geven ze overigens ook lekker veel schuim en na gebruik blijft er ook echt wel een lekker geurtje op je huid achter.

Je kunt ze kopen bij Etos en Albert Heijn voor €4,95 per stuk

Follow