Review ♥ Verzorgingsproducten van Phillippe by Almada

15 oktober 2016 Uit Door admin

mei 29, 2016

Ik vind het altijd super leuk om producten te proberen van merken die ik nog niet kende. Een paar weken geleden kwam er een pakketje binnen met daarin drie verzorgingsproducten van het merk Phillippe by Almada. Het is van oorsprong een Portugees cosmetica merk met allemaal natuurlijke producten. Alle producten die ik heb getest bevatten donkey milk.

Body Milk

Deze body milk zit in een tube, wat ik echt ideaal vind. Het is een van de meest hygiënische manieren om een product te gebruiken. Hij zou snel moeten intrekken, zorgen voor extreme zachtheid, 48 uur hydratatie, striae verminderen, de elasticiteit van de huid verbeteren en opvallende plekjes op de huid neutralisten. Klinkt veelbelovend.

Hier kun je een beetje de substantie van het product zien. Rechts heb ik een paar keer gesmeerd en zoals je ziet trekt hij al snel goed in. Je kunt makkelijk met de crème werken, hij trekt snel in en je hebt maar weinig nodig. Met de 125 ml die erin zit kun je denk ik best een tijdje doen. Dat mag op zich ook wel voor de €17,95 die je ervoor betaalt. Hij maakt mijn huid ook heerlijk zacht en voelt niet vervelend of plakkerig aan. De geur vind ik alleen niet zo geweldig. Gelukkig is het maar een lichte vrij onopvallende geur.

Gezichtscrème

Bij deze serie hoort ook een gezichtscrème. Mijn huid is de laatste tijd behoorlijk onrustig dus ik kan wel wat zachte producten gebruiken. Hij is vooral gericht op rimpelvermindering, wat ik natuurlijk nog niet nodig heb maar ach. Gelukkig is het ook gewoon een hydraterende crème die ook zorgt voor snel huidherstel.

De substantie van de gezichtscrème valt best goed te vergelijken met die van de body milk, maar dan wat ‘compacter’. Ook deze smeert weer makkelijk uit en trekt heel snel in. Ik vind het ook fijn dat dit product weer in een tube zit. Voor een tube van 30 ml betaal je €19,95 maar op het moment loop er een actie op Drogistplein waarbij je de body milk hier gratis bij krijgt. Dat scheelt een hoop geld!

Cream soap

Ik gebruik eerlijk gezegd nooit gewone vaste zeep. 99% van de zeepjes droogt mijn huid namelijk gewoon heel erg uit en daar houd ik niet van. Dit is een cream soap met ook weer de ezelinnenmelk erin. Dit zeepje is inderdaad wel wat verzorgender dan de meeste die ik ken maar nog steeds niet iets wat ik op mijn hele lichaam zou gebruiken. Voor m’n handen is het wel gewoon een dikke prima. Voor 75 gram zeep betaal je momenteel €3,00.

Over met name de body milk en de gezichtscrème ben ik heel erg te spreken. Het kost wat meer dan ik normaal aan een verzorgingsproduct zou uitgeven maar met deze actie is het eigenlijk hartstikke betaalbaar. De producten werken makkelijk en goed. Ze zijn ook nog eens hypo-allergeen. Ik merk de laatste tijd dat mijn huid wat gevoeliger is dus dat is helemaal top. Alle producten kun je hier vinden.