Review ♥ Waterproof long lasting lipstick #09

4 juli 2016 Uit Door admin

juli 2, 2015

De laatste keer dat ik iets van bornprettystore heb gereviewd was ik niet heel erg blij. Ik zag dat ik dit product nog had liggen en de kleur ziet er echt prachtig uit. Misschien dat dit alles weer goed gaat maken? Jullie weten denk ik wel hoeveel ik van rode lipsticks hou en zo’n potlood is heel erg makkelijk met aanbrengen. Daarnaast beloofd dit product ook waterproof te zijn, interesting…

De kleur is echt klassiek rood, precies waar ik van hou. Een potlood als dit vind ik altijd makkelijk voor fellere kleuren aangezien je er preciezer meer kunt werken. Ik heb al een aantal van dit soort producten van deze webshop en die bevallen me erg goed. De review daarvan kun je hier vinden.

Het pigment is echt geweldig! Met 1 veeg heb je al meteen genoeg kleur. Hij voelt ook lekker zacht en glijdt makkelijk over je lippen/huid. Het is volgens mij wel een redelijk neutrale rood ook al neigt hij wel iets meer richting de warme kant. Ik vind dat echt prachtig in de zomer.

1775vl-9448250

Ook aangebracht op mijn lippen ben ik nog dik tevreden. Waterproof is een beetje onzin naar mijn mening maar het is nog steeds een geweldig product. Ik weet zeker dat ik deze nog veel zal gaan dragen! Dan ook nog eens te bedenken dat dit product slechs €1,81 kost. Je kunt hem hier

bestellen en met de code LOTH10 krijg je 10% korting op je bestelling ♥

2469gzo-4589533