rimmel

rimmel

15 oktober 2016 Uit Door admin

augustus 10, 2016

Lotte Make-up, Reviews liquid lipstick, provocalips, review, rimmel, rimmel london 4 Comments

Een paar weken geleden hebben jullie kunnen zien dat ik liquid lipsticks van de Action had getest. Ik had gehoopt dat dat goede dupes zouden zijn voor de Rimmel provocalips. Helaas was dit niet het geval. Toen had ik toch wel zin om weer een keer een nieuw kleurtje van de provocalips te kopen. Ik had er al drie maar de kleur 200 I’ll call you vond ik ook wel erg mooi. (meer…)

juni 4, 2016

Lotte Make-up catrice, essence, MAC, Makeup Revolution, real techniques, rimmel, rimmel london, wishlist 16 Comments

Ondanks het feit dat mijn make-up stash al veel te groot is, wil ik toch nog heel veel nieuwe producten eraan toevoegen. Ik heb enorm veel mooie producten op het oog die ik graag zou willen kopen. Ik heb ze allemaal op een rijtje gezet in dit artikel. Hopelijk kan ik zo snel mogelijk al heel veel producten ervan af strepen! (meer…)

maart 22, 2016

Lotte Beauty, Reviews nagellak, review, rimmel, rimmel london 1 Comment

dsc_1756-1242947

Alhoewel ik heel erg fan ben van gekleurde nagellak vind ik witte en zwarte nagellak ook nog steeds ontzettend gaaf. Gek genoeg had ik dit soort lakjes niet meer. Toen ik langs het schap van Rimmel liep zag ik deze twee lakjes en ik had ergens gelezen dat deze heel goed waren. De witte variant had ik al eens eerder gehad uit de Rita Ora collectie maar die was op wonderbaarlijke wijze helemaal uitgedroogd.
(meer…)

juli 25, 2015

Lotte Make-up, Reviews catrice, essence, lipstick, lipsticks, Makeup Revolution, P2, review, rimmel, rode lipstick 10 Comments

Als je mij al een tijdje volgt of kent weet je dat ik echt ontzettend van rode lipstick hou. Ik heb er dan ook een hoop maar vandaag laat ik er vijf aan jullie zien. Ze zijn allemaal van verschillende merken en het zijn ook meerdere ‘soorten’ rood. Zoals jullie gewend zijn, zijn ze ook weer lekker budget!

(meer…)

april 9, 2015

Lotte Make-up, Reviews LLG, provocalips, review, rimmel 8 Comments

Als insider van LiveLifeGorgeous.nl mocht ik twee kleuren van de nieuwe Rimmel Provocalips testen. Ik heb de kleuren 110 Dare To Pink en 550 Play With Fire. De producten beloven kiss proof te zijn en 16 uur te blijven zitten. Dat moesten we natuurlijk even testen! (meer…)