Rola Wasmachine verhoger – Multitool – Ook geschikt voor Vaatwasser, Koelkast, Vriezer en Droger – Duurzaam – RVS – ABS – Maximaal 400 kg – Verstelbaar

7 januari 2022 0 Door admin

Heb jij ook altijd pijn in je rug bij het in en uitladen van de wasmachine? Bij elk wasje dat je draait sta je gebukt en dat voel je. Helemaal als je een volle trommel kleding hebt gedraaid en je alles zo goed als kreukvrij eruit wilt halen. Dat is natuurlijk vragen om rugproblemen.

En natuurlijk is dat niet 1 keertje! Nee, want die vuile was stapelt zich steeds op en die bodem van de wasmand met vuile was zie je maar zelden. Dat bukken, daar ben je natuurlijk gewoon een keer klaar mee.

Stop met bukken. Geef je rug een beetje rust en voorkom rugpijn met de Rola wasmachineverhoger. Doordat je wasmachine hoger staat, is je werkhoogte aangenamer en heb je aan het einde van jouw wasdag nog een rug over.

Duurzaam materiaal

Het materiaal van de verhoger is stevig, stabiel en kan tegen een stootje. Het is gemaakt van roestvrijstaal en kunststof. Duurzaam materiaal waardoor je wasmachineverhoger lang mee gaat. De poten zijn in hoogte verstelbaar. Hierdoor kun jij zelf de juiste hoogte van jouw wasmachine bepalen.

Gebruiksgemak

Het heeft een maximaal belastbaar gewicht van 400 kg. Een gemiddelde wasmachine van 80 kilo past hier dus met gemak op. Het is ook mogelijk om je droger nog steeds bovenop je wasmachine te plaatsen. Maar een koelkast kan ook prima op de verhoger geplaatst worden, net als een lekbak die voor onder de wasmachine.

Daarnaast zitten er wieltjes onder waardoor je de wasmachine kunt verplaatsen. Super handig want hoe vaak gebeurt het wel niet dat er net een kledingstuk achter de wasmachine valt? Ga je verhuizen, dan is dit natuurlijk helemaal ideaal, ook voor bijvoorbeeld je koelkast, vaatwasser of droger. Hoe multifunctioneel wil je het hebben?

Montage

De montage is super eenvoudig. Je schroeft de delen aan elkaar. Daarna klik je alles vast en is de Rola Wasmachineverhoger al klaar voor gebruik. Uiteraard kun je dit nog eens rustig nalezen in de meegeleverde handleiding.

Waarom kies je de Rola Wasmachineverhoger?

✅ Duurzaam & Stevig

✅ Eenvoudig te monteren

✅ In hoogte verstelbaar

✅ Gebruiksvriendelijk

✅ Verplaatsbaar

✅ Maximaal belastbaar gewicht van 400 kg

✅ Multifunctioneel

Wat krijg je?

  • 1x wasmachineverhoger
  • 4x voetstukken
  • 4x wieltjes
  • 4x vierkante buizen
  • 4x schokabsorberende matten
  • 32x schroeven

Specificaties

✔ Materiaal: roestvrijstaal/polypropeen (kunststof)

✔ Afmetingen: 41.2 x 23.1 x 8.4 cm

✔ Gewicht wasmachine verhoger: 2,7 kg

✔ Hoogte (verstelbaar): 9,5-13 cm

✔ Breedte en lengte: 50 cm tot 75 cm

✔ Maximale draagkracht: 400 kg

Deze wasmachineverhoger is een must voor iedereen die klaar is met bukken en rugpijn. Met de verhoger wordt wassen weer een stuk leuker en het leven weer een stukje draagzamer.

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/rola-wasmachine-verhoger-multitool-ook-geschikt-voor-vaatwasser-koelkast-vriezer-en-droger-duurzaam-rvs-abs-maximaal-400-kg-verstelbaar/9300000062681344/