scapino

scapino

17 oktober 2017 Uit Door admin

augustus 15, 2016

Lotte Shoplogs, Video catrice, douglas, HEMA, kiko, LUSH, only, parfum, scapino, shoplog, vero moda, video 0 Comments

Ga rustig zitten en pak want lekkers wat ik heb vandaag de grootste shoplog op mijn kanaal tot nu toe. Ik ben jarig geweest en heb ontzettend veel leuke spullen gekocht/gekregen. Er zit kleding, make-up, parfum en nog veel meer bij dus hopelijk vind je het leuk om te zien! Negeer trouwens even het feit dat ik lipstick op mijn tanden heb lol… Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 7, 2016

Lotte Fashion Bristol, converse, fashion, H&M, nike, scapino, schoenen, vanharen, wishlist 13 Comments

aug4-6133299 Ik geef toe, ik heb heel veel schoenen. Misschien wel te veel, maar toch blijf ik altijd meer schoenen willen. Ik ben er gewoon gek op en ik zie de laatste tijd weer zo veel mooie exemplaren voorbij komen die ik dolgraag aan mijn collectie zou willen toevoegen. In dit artikel laat ik jullie 9 paar zien die ik enorm graag zou willen hebben. (meer…)

juni 20, 2016

Lotte Fashion, Video fashion, primark, scapino, schoenen, vanharen, video 0 Comments

In deze video laat ik jullie mijn 7 favoriete en meest gedragen schoenen van dit moment zien. Daarnaast heb ik in deze video ook een poll aangemaakt waarin jullie kunnen stemmen op jouw favoriete idee om de 10K abonnees te vieren ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juli 9, 2015

Lotte Fashion, Shoplogs, Uncategorized fashion, kleding, scapino, schoenen, shoplog 7 Comments

Ik heb weer drie paar schoenen aan mijn al veel te grote verzameling toegevoegd. Maar zeg nou zelf, wie laat drie paar schoenen voor maar €25 aan zich voorbij gaan? Ik in ieder geval niet, ik ben gevoelig voor de sale. In dit artikel show ik mijn aanwinsten!

(meer…)