schoenen

schoenen

15 oktober 2016 Uit Door admin

augustus 8, 2016

Lotte Fashion, Video closet tour, fashion, kleding, kledingkast, schoenen, schoenen rek, video 2 Comments

Wat is er nou leuker dan lekker rondsnuffelen in iemand anders zijn kast? Daarom leek het me leuk om voor jullie eens een closet tour op te nemen. Ik laat jullie zien wat ik allemaal heb en hoe ik het heb ingedeeld. Ook laat ik jullie zien wat er op mijn nieuwe schoenen rek staat. Hopelijk vind je het leuk om te zien en als er nog vragen zijn, laat ze zeker even weten in de comments! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 7, 2016

Lotte Fashion Bristol, converse, fashion, H&M, nike, scapino, schoenen, vanharen, wishlist 12 Comments

aug4-8513770 Ik geef toe, ik heb heel veel schoenen. Misschien wel te veel, maar toch blijf ik altijd meer schoenen willen. Ik ben er gewoon gek op en ik zie de laatste tijd weer zo veel mooie exemplaren voorbij komen die ik dolgraag aan mijn collectie zou willen toevoegen. In dit artikel laat ik jullie 9 paar zien die ik enorm graag zou willen hebben. (meer…)

juni 20, 2016

Lotte Fashion, Video fashion, primark, scapino, schoenen, vanharen, video 0 Comments

In deze video laat ik jullie mijn 7 favoriete en meest gedragen schoenen van dit moment zien. Daarnaast heb ik in deze video ook een poll aangemaakt waarin jullie kunnen stemmen op jouw favoriete idee om de 10K abonnees te vieren ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

februari 1, 2016

Lotte Fashion, Video fashion, schoenen, stash, video 2 Comments

In deze video laat ik jullie mijn schoenen stash zien! Ik laat alleen niet de zomer schoentjes zien. Die doe ik waarschijnlijk nog een keer in een aparte video! Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien en vergeet geen duimpje omhoog te doen als je dit een leuke video vindt ♥ Laat in de reacties weten welk paar jouw favoriet was! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

januari 29, 2016

Lotte Fashion fashion, kleding, outfit, outfit of the day, schoenen 17 Comments

Vandaag even geen video, sorry! Door omstandigheden is het mij niet gelukt om deze week een video te filmen. Ik hoop er morgen alsnog een online te kunnen zetten! In plaats van een video vandaag dus even een artikel. Het leek me wel weer eens leuk om een outfit met jullie te delen. Hierin laat ik jullie ook mijn nieuwe schoenen zien waar ik enorm blij mee ben! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien ♥ (meer…)

juli 9, 2015

Lotte Fashion, Shoplogs, Uncategorized fashion, kleding, scapino, schoenen, shoplog 7 Comments

Ik heb weer drie paar schoenen aan mijn al veel te grote verzameling toegevoegd. Maar zeg nou zelf, wie laat drie paar schoenen voor maar €25 aan zich voorbij gaan? Ik in ieder geval niet, ik ben gevoelig voor de sale. In dit artikel show ik mijn aanwinsten!

(meer…)