school

23 juni 2016 Uit Door admin

augustus 26, 2015

Lotte Lifestyle, Video back to school, pauls boutique, school, schooltas, video 2 Comments

In deze video laat ik jullie zien wat er allemaal in mijn tas wanneer ik naar school ga zit. Dit schooljaar heb ik een tas van het merk Paul’s Boutique. Binnenkort ga ik ook naar een event van dit merk, zouden jullie het dan leuk vinden als ik ga vloggen? Laat maar even weten! Hopelijk vind je het een leuke video ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan. (meer…)

augustus 24, 2015

Lotte Lifestyle DIY, HEMA, school, schoolspullen 6 Comments

Wanneer je dit artikel leest is mijn eerste schooldag van de vijfde begonnen. Leuke schoolspullen maken school naar mijn mening toch een stukje draagelijker. Net als vorig jaar heb ik al mijn spullen versierd. In dit artikel laat ik je het resultaat zien en leg ik even uit hoe ik dat heb gedaan. Dit jaar bestaat het kleurenpatroon uit roze, bruin en fel blauw. Super simpel maar met een leuk effect!

(meer…)

augustus 22, 2015

Lotte Lifestyle actiepagina, onderzoek, school 7 Comments

School is voor sommige alweer begonnen en voor sommige zal het heel snel weer gaan beginnen. Het überhaupt naar school gaan is al geen pretje maar sta je er ook wel eens bij stil hoeveel het eigenlijk kost om naar school te gaan? Hoeveel kost het nou eigenlijk en hoeveel spenderen we gemiddeld? En waaraan? In dit onderzoek van ActiePagina.nl komen een aantal schokkende getallen naar voren.
(meer…)

augustus 12, 2015

Lotte Make-up, Tutorials, Video back to school, make-up, school, tutorial, video 2 Comments

Ik moet er nog niet aan denken om weer naar school te gaan maar hier dan toch een back to school make-up look. Ik heb voor deze look enkel low-budget producten gebruikt, lijstje van alles hieronder! Hopelijk vinden jullie het leuk en mooi ♥ Zouden jullie meer back to school video’s willen zien? Klik hier of op de foto om de video te bekijken. (meer…)

juli 29, 2015

Lotte Lifestyle, Shoplogs, Video back to school, HEMA, school, schoolspullen, shoplog, video 4 Comments

Schoolspullen kopen vind ik elk jaar weer enorm leuk. Ik kocht dit jaar net als vorig jaar weer al mijn nieuwe schoolspullen bij de HEMA en die laat ik in deze video aan jullie zien! Ik heb ook een aantal DIY spullen gekocht om mijn schoolspullen op te vrolijken ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan. (meer…)

juli 3, 2015

Lotte Lifestyle agenda, back to school, lifestyle, school, schoolspullen 8 Comments

De zomervakantie is voor sommigen al begonnen en dat betekent ook dat we weer nieuwe schoolspullen moeten gaan uitzoeken voor het komende jaar. Vorig jaar heb ik een artikel gemaakt met leuke agenda’s en ik heb besloten dat dit jaar weer te doen. Schoolspullen uitzoeken vind ik altijd enorm leuk en ik heb dan ook met plezier dit artikel gemaakt. Kijk snel verder om de 10 leukste schoolagenda’s voor 2015-2016 te bekijken!

(meer…)