schoolspullen

schoolspullen

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 5, 2016

Lotte DIY’s, Video back to school, DIY, schoolspullen, video 0 Comments

Ik weet het, de scholen zijn alweer begonnen, maar ik wilde jullie toch nog heel graag mijn schoolspullen laten zien. Mijn plan was om heel veel DIY video’s te filmen in de vakantie maar mijn boeken kwamen pas heel laat binnen waardoor ik daar helaas geen tijd meer voor had. Hier alsnog een video met het resultaat van mijn DIY schoolspullen, hopelijk kun je er nog wat inspiratie uithalen ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 24, 2015

Lotte Lifestyle DIY, HEMA, school, schoolspullen 6 Comments

Wanneer je dit artikel leest is mijn eerste schooldag van de vijfde begonnen. Leuke schoolspullen maken school naar mijn mening toch een stukje draagelijker. Net als vorig jaar heb ik al mijn spullen versierd. In dit artikel laat ik je het resultaat zien en leg ik even uit hoe ik dat heb gedaan. Dit jaar bestaat het kleurenpatroon uit roze, bruin en fel blauw. Super simpel maar met een leuk effect!

(meer…)

juli 29, 2015

Lotte Lifestyle, Shoplogs, Video back to school, HEMA, school, schoolspullen, shoplog, video 4 Comments

Schoolspullen kopen vind ik elk jaar weer enorm leuk. Ik kocht dit jaar net als vorig jaar weer al mijn nieuwe schoolspullen bij de HEMA en die laat ik in deze video aan jullie zien! Ik heb ook een aantal DIY spullen gekocht om mijn schoolspullen op te vrolijken ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan. (meer…)

juli 3, 2015

Lotte Lifestyle agenda, back to school, lifestyle, school, schoolspullen 8 Comments

De zomervakantie is voor sommigen al begonnen en dat betekent ook dat we weer nieuwe schoolspullen moeten gaan uitzoeken voor het komende jaar. Vorig jaar heb ik een artikel gemaakt met leuke agenda’s en ik heb besloten dat dit jaar weer te doen. Schoolspullen uitzoeken vind ik altijd enorm leuk en ik heb dan ook met plezier dit artikel gemaakt. Kijk snel verder om de 10 leukste schoolagenda’s voor 2015-2016 te bekijken!

(meer…)

januari 9, 2015

Lotte Lifestyle, Shoplogs HEMA, school, schoolspullen, shoplog 4 Comments

Ik ben echt gek op de gekleurde vrolijke schoolspullen van de HEMA. Ik heb binnenkort toetsweek en dat betekend ook een hoop samenvattingswerk. Ik schrijf mijn samenvattingen liever dan ik ze typ dus daarom heb ik daar ook een leuk notitieblok voor nodig. Bij de HEMA vond ik een aantal leuke spulletjes die mijn verschrikkelijke toetsweek misschien wat kunnen opvrolijken 🙂 (meer…)

augustus 31, 2014

Lotte DIY’s, Lifestyle DIY, schoolspullen 8 Comments

9h8j0w-1204037

Hoii allemaal! Een tijdje geleden poste ik een soort van shoplog artikel met allemaal schoolspullen. Ik kocht ook een aantal spulletjes om mijn schriften en kaftpapier te pimpen. Het leek mij wel leuk om daarvan het resultaat te laten zien! Het resultaat is niet heel geweldig want ik heb het zeg maar een beetje vlug vlug gedaan… Ik had namelijk niet zo lang de tijd omdat mijn boeken echt heel laat aankwamen en ik op vakantie was. Ik hoop dat jullie het toch leuk vinden en misschien wel wat inspiratie uithalen 🙂

(meer…)