september 2016

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 30, 2016

Lotte Make-up, Video everyday make-up, makeup stash, stash, video 1 Comment

In mijn make-up stash video vroeg ik aan jullie of jullie weer een update zouden willen zien van mijn everyday makeup stash, en dat wilde jullie! Hier dan de video over mijn huidige everyday makeup stash. Er zitten behoorlijk wat producten in! Hopelijk vind je het leuk om te zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

september 27, 2016

Lotte Beauty, Reviews nagellak, NYC, review 3 Comments

Ik heb al een paar keer laten blijken dat ik heel erg fan ben van de nagellakjes van NYC. Mijn nagels zijn best wel bross, dus nagellak chipt ontzettend snel bij mij. De lakjes van NYC zijn vrijwel de enige lakjes die bij mij nog redelijk blijven zitten. Een tijdje geleden ontving ik weer een voor mij nieuw kleurtje, Uptown Fashionista. Een wat lichtere kleur, ontzettend mooi kan dat zijn, maar dan moet hij natuurlijk wel goed dekken. (meer…)

september 26, 2016

Lotte Fashion, Lifestyle, Video apps, decoratie, fashion, favorieten, interieur, kleding, lifestyle, video 1 Comment

De eerste video uit een nieuwe serie die ik graag op mijn kanaal wil gaan doen: Fashion & Lifestle favorieten. Ik hoop heel erg dat jullie dit leuk vinden! Laat zeker in de reacties weten wat jij van dit soort video’s vindt. Ik laat veel random favoriete (items) zien zoals kleding, sieraden, apps decoratie voor in mijn kamer, YouTubers etc. Laat in de reacties ook zeker een random favoriet van jouw achter, misschien kan ik of iemand anders er ook eens naar kijken ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

september 24, 2016

Lotte Make-up, Reviews concealer, essence, review 9 Comments

Concealer is echt zo’n product dat ik eigenlijk heel belangrijk vind, maar heel saai vind om te kopen. Een product dat wel mijn aandacht trok, was de get picture ready brightning concealer van Essence. Een nieuw product. Geen spons applicator zoals bij heel veel concealers, maar een sponsje. Daar was ik wel benieuwd naar! Een brightning effect kan ik ook altijd wel gebruiken dus ik besloot hem mee te nemen en te testen. (meer…)

september 23, 2016

Lotte Fashion, Shoplogs, Video primark, shoplog, video 0 Comments

Het is weer eens tijd voor een shoplog van mijn favoriete winkel: De Primark! Ik ben deze keer echt ontzettend goed geslaagd. Ik kocht alvast wat lekkere warme items voor de herfst maar scoorde ook een aantal dingen uit de sale. Zelfs een shirt voor maar 1 euro! Hopelijk vind je het leuk om te zien wat ik allemaal heb gekocht en laat zeker in de reacties weten wat jouw favoriete item was uit deze shoplog ♥ Klik hier of op de foto naar de video te gaan.

september 21, 2016

Lotte Beauty, Reviews aloe vera, kruidvat, olie, review, verzorging 4 Comments

Ik denk dat we zeker niet mogen klagen over de nazomer die we hebben/hebben gehad. Kruidvat is uitgekomen met een body oil met daarin Aloë Vera die de perfecte nazomer verzorging zou zijn; goed tegen uitgedroogde/verbrande huid. Aloë Vera is natuurlijk een ontzettend bekend ingrediënt, het zit in heel veel verzorgingsproducten. Mijn huid kan altijd wel wat extra verzorging gebruiken dus ik was benieuwd! (meer…)