shein

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 7, 2016

Lotte Fashion fashion, shein 7 Comments

Patches, patches, patches. Tegenwoordig kun je in bijna elke winkel wel iets met patches vinden. Alhoewel ik zelf nog geen kledingitem hiermee heb, vind ik de trend wel ontzettend gaaf. Ik ben dan ook zeker van plan er iets mee te gaan kopen, of iets zelf te DIY’en. Maar vandaag deel ik met jullie 12 leuke en betaalbare items met patches, voor als je geen zin hebt om zelf iets te maken. (meer…)

mei 30, 2016

Lotte Fashion, Shoplogs, Video bershka, H&M, kleding, only, shein, shoplog, Van Haren, video 2 Comments


Ik heb gewoon echt een shopverslaving. Ik kon het weer niet laten en heb een aantal super leuke kleding items gekocht de laatste tijd. In deze video laat ik alles aan jullie zien! Ik ben in ieder geval weer helemaal blij met al mijn nieuwe items en ik ben ook super benieuwd wat jullie favoriete item is uit deze shoplog. Laat dat zeker even weten! ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

mei 2, 2016

Lotte Shoplogs, Video Action, dm, kiko, primark, shein, shoplog, video 3 Comments

Ik kon het weer eens niet laten, ik ben weer los gegaan tijdens het shoppen. Ik kocht onder andere super leuke items bij de Action, Primark en de DM en alles wat ik de afgelopen weken heb gekocht laat ik in deze video zien. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Binnenkort komt er trouwens ook een grote win actie op mijn kanaal om de 8000 abonnees te vieren ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

maart 4, 2016

Lotte Fashion, Shoplogs, Video H&M, new yorker, only, romwe, shein, shoplog, Van Haren, video 3 Comments

Vorige week konden jullie al een grote make-up shoplog zien maar vandaag heb ik ook een fashion shoplog voor jullie! Ik heb heel wat leuke nieuwe items gekocht en ontvangen de laatste tijd die ik graag aan jullie laat zien. Laat ook zeker in de reacties weten wat jouw favoriete item was uit deze shoplog, vind ik super leuk om te weten ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

februari 12, 2016

Lotte Fashion, Video fashion, lookbook, outfit, shein, straatstijl, video 0 Comments

Mijn allereerste lookbook! In deze video laat ik jullie 5 winter outfits zien. In de videobeschrijving kun je even rustig nalezen waar alles vandaan komt. Laat onder de video even weten welke outfit jouw favoriet was en vergeet ook geen duimpje omhoog te doen als jullie vaak een lookbook willen zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

januari 16, 2016

Lotte Fashion fashion, shein 8 Comments

De laatste tijd zijn er echt weer een aantal enorm trends op het gebied van kleding zoals de button up skirts en lace-up. Helaas zijn deze items van nog best wel aan de prijs. Bij de webshop SheIn.com heb ik een aantal hele mooie trendy en ontzettend betaalbare kledingitems gevonden die ik graag met jullie deel. Kijk je mee?  (meer…)