Shoefresh Schoenverfrisser & Schoenendroger – Geurvreters voor schoenen – Schoendroger – Wit

7 januari 2022 0 Door admin

Nooit meer stinkende en natte schoenen met de Shoefresh: de schoenendroger die reinigt én droogt. Al 7 jaar op rij de best verkochte en beoordeelde schoenverfrisser van Europa.

“Eindelijk een product dat doet wat het beloofd. Met 3 pubers die iedere dag sporten niet overbodig zo’n apparaat dat de sportschoenen droogt en vieze geurtjes echt laat verdwijnen. Werkt ook snel zodat op 1 avond alle schoenen weer droog en fris zijn. Kortom, zijn geld meer dan waard.” Janien – bol.com product review.

Voordelen van de Shoefresh schoenverfrisser

Geen stinkende schoenen meer in huis. Verwijdert stank, bacteriën en schimmels.
Nooit meer natte schoenen aantrekken. Geen gedoe meer met kranten.
Gemakkelijk en snel: start en stopt automatisch. Klaar in 25 minuten.
Diverse toepassingen: schoenen, laarzen, scheenbeschermers en handschoenen.
Hygiënisch schoon: aanbevolen door pedicures. Effectief tegen herbesmetting van voetschimmel en kalknagels.

Geen stinkende schoenen meer in huis

De Shoefresh schoendroger reinigt je schoenen in 5 minuten met behulp van Active Oxygen Technology™. Actieve zuurstof pakt schimmels en bacteriën aan die stank, maar ook voetschimmel en kalknagels kunnen veroorzaken. Een echte geurvreter voor je schoenen! Na enkele minuten vervalt de actieve zuurstof weer tot zuurstof. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat er na het reinigen iets achterblijft in de schoen of in de ruimte. De Shoefresh genereert zelf actieve zuurstof en heeft daardoor geen navullingen nodig.

Nooit meer natte schoenen aantrekken

Schoenen drogen met behulp van kranten of de verwarming is verleden tijd. En dat is maar goed ook, want dit is erg slecht voor de levensduur van schoenen. Met de Shoefresh worden schoenen in 20 minuten van binnenuit gedroogd met warme lucht. Door de krachtige Turbo Air Fan™ met 5000 rotatie’s per minuut gaat dit extra snel. De Shoefresh is 100% veilig: de temperatuur in de schoenen wordt continue gemeten. Hierdoor is het uitgesloten dat schoenen te warm worden of beschadigen.

Eenvoudig in gebruik: start en stopt automatisch

Zet je schoenen op de Shoefresh schoenendroger en de rest gaat vanzelf! Het Infrared Detection System™ (IDS) zorgt er voor dat het programma automatisch start zodra je schoenen op de houders zet. Als het programma is afgelopen schakelt de stroom besparende stand-by modus in.

Het perfecte programma voor iedere schoen

Je kunt de Shoefresh schoendroger volledig naar eigen wens instellen. Het standaard programma (5 min. reinigen en 20 min. drogen op 60°C) is perfect voor sportschoenen, sneakers en andere synthetische materialen. Voor leer adviseren we een temperatuur van 40°C. De duur van het reinigen en drogen kun je verhogen als schoenen erg nat zijn of erg stinken. Wil je schoenen alleen drogen? Je kunt het reinigen ook volledig uitzetten.

Meer dan een schoenverfrisser

De Shoefresh is geschikt voor alle soorten schoenen zoals sportschoenen, sneakers, leren schoenen, werkschoenen, skischoenen en laarzen. Maar ook (boks)handschoenen, scheenbeschermers, sloffen en sokken worden gemakkelijk verfrist. Kinderschoenen passen op de Shoefresh vanaf schoenmaat 35.

Houdt je schoenen hygiënisch schoon

De warme, vochtige omgeving in je schoenen is de ideale broedplaats voor schimmels en bacteriën. Gemiddeld bevatten schoenen meer dan 400.000 bacteriën en schimmels! Dit leidt tot stinkende schoenen en kan tevens voetschimmel en kalknagel veroorzaken. Het is dan ook belangrijk om je schoenen -net zoals je kleding, sokken en ondergoed- regelmatig te reinigen en te drogen.

Voorkom herbesmetting van voetschimmel en kalknagels

Bijna 1 op de 3 mensen krijgt last van kalknagels of voetschimmel (zwemmerseczeem). Als je de bacteriën en schimmels die dit veroorzaken niet aanpakt, heb je kans dat de infectie keer op keer terugkeert. Shoefresh wordt door 3.000+ pedicures aanbevolen als onderdeel van een effectieve behandeling van voetschimmel en kalknagels. Voorkom (her)besmetting door schimmels en bacteriën uit je eigen schoenen met de Shoefresh schoenverfrisser.

Shoefresh service en garantie

100% garantie. Gaat er iets fout binnen het eerste jaar? Dan zorgt Shoefresh binnen twee weken voor een oplossing (een nieuwe Shoefresh of een reparatie). Met vragen kun je terecht bij de Shoefresh klantenservice. Stuur een mail naar info@shoefresh.eu of bel op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 naar 013-762 0460.

Shoefresh is al 7 jaar de specialist voor frisse & droge schoenen

60.000+ tevreden klanten
✔ Aanbevolen door 3.300+ pedicures
400+ verkooppunten in 11 landen
Klanten geven Shoefresh een 9.0/10
Aanbevolen door het Nederlands hockeyelftal

Productspecificaties

 • Talen handleiding: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Pools, Sloveens
 • Inbegrepen accesoires : schoenhouders
 • Lengte snoer: 2 meter
 • Verbruik stand-by modus: 7W
 • CE gekeurd
 • Automatische start en stop
 • Beveiligd tegen oververhitting
 • Afmetingen (HxLxB): 28,3 x 18 x 33 cm
 • Gewicht: 1,7 kg
 • Voltage: 230V50Hz/1PH
 • Vermogen 7-300W
 • Stroomkosten: 9,- per jaar bij 25 minuten gebruik per dag
 • Garantie: 100% garantie in het eerste jaar

Ervaar nu hoe heerlijk het is om iedere dag frisse, droge schoenen aan te trekken

De Shoefresh schoenverfrisser is dé oplossing voor natte, stinkende schoenen. Niet tevreden = geld terug.

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/shoefresh-schoenverfrisser-schoenendroger-geurvreters-voor-schoenen-schoendroger-wit/9200000025532413/