shoplog

18 maart 2018 Uit Door admin

augustus 2, 2017

Lotte Make-up, Shoplogs catrice, shoplog, trekpleister 7 Comments

Een paar weken geleden kwam er een preview van de nieuwe make-up producten van Catrice voor de herfst/winter van 2017. Sinds kort ligt deze dan ook in de schappen. Er zaten zeker wat producten tussen die ik graag wilde proberen, maar lang niet elk drogisterij filiaal is al zo snel met alle nieuwe collecties. Dit was het uitgerekende moment om de nieuwe webshop van de Trekpleister te testen. Ik had een budget gekregen en daarvoor heb ik prachtige items van kunnen uitkiezen om te gaan testen voor jullie!  (meer…)

mei 3, 2017

Lotte Shoplogs, Video primark, shoplog, video 1 Comment

De laatste keer dat ik bij de Primark ben geweest is nog niet eens zo lang geleden. Toch heb ik deze keer weer veel leuke items weten te scoren. Veel kleding voor de lente en zomer, maar ook een home accessoire, een bikini en twee tassen. Hopelijk vind je het leuk om te zien! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

februari 10, 2017

Lotte Shoplogs, Video lightinthebox, shoplog, video, win, winactie 2 Comments

Ik mocht weer wat items uitzoeken bij lightinthebox, die ik je in deze video laat zien. Deze keer mocht ik ook wat items voor jullie uitkiezen, dus dat heb ik dan ook gedaan! Aan deze video zit dus een winactie gekoppeld. Kijk in de videobeschrijving voor meer informatie daarover. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

januari 17, 2017

Lotte Shoplogs, Video dm, müller, shoplog, video 0 Comments

Het was weer eens tijd om helemaal los te gaan in een winkel, deze keer was het bij de DM. Ik heb ontzettend veel leuke nieuwe beauty items gekocht waar ik erg blij mee ben en ook graag aan jullie laat zien. Wat vinden jullie trouwens van deze setting? Let me know! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

december 3, 2016

Lotte Shoplogs, Video Action, shoplog, video 1 Comment

Het was weer eens zo’n dag dat ik naar de Action ging op een paar dingetjes te halen en met veeeeel meer dan nodig thuis kwam. Action heeft allemaal nieuwe makeup en makeup setjes die ik natuurlijk moest meenemen om te testen! Zouden jullie ook nog een kerst Action shoplog willen zien? Let me know! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

november 18, 2016

Lotte Fashion, Shoplogs, Video shoplog, video, zaful 1 Comment

Het begint nu echt serieus koud te worden buiten en dat betekent natuurlijk weer lekker warme truien. Bij de webshop Zaful mocht ik een aantal super leuke items uitkiezen en dat heb ik dan ook gedaan. Allemaal items die heel erg geschikt zijn voor de komende (koude) tijd. Linkjes naar alle items vind je hier beneden ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.  (meer…)