Shoplogs

14 oktober 2017 Uit Door admin

augustus 2, 2017

Lotte Make-up, Shoplogs catrice, shoplog, trekpleister 7 Comments

Een paar weken geleden kwam er een preview van de nieuwe make-up producten van Catrice voor de herfst/winter van 2017. Sinds kort ligt deze dan ook in de schappen. Er zaten zeker wat producten tussen die ik graag wilde proberen, maar lang niet elk drogisterij filiaal is al zo snel met alle nieuwe collecties. Dit was het uitgerekende moment om de nieuwe webshop van de Trekpleister te testen. Ik had een budget gekregen en daarvoor heb ik prachtige items van kunnen uitkiezen om te gaan testen voor jullie!  (meer…)

mei 3, 2017

Lotte Shoplogs, Video primark, shoplog, video 1 Comment

De laatste keer dat ik bij de Primark ben geweest is nog niet eens zo lang geleden. Toch heb ik deze keer weer veel leuke items weten te scoren. Veel kleding voor de lente en zomer, maar ook een home accessoire, een bikini en twee tassen. Hopelijk vind je het leuk om te zien! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

maart 30, 2017

Lotte Shoplogs aliexpress, on my way 11 Comments

Ik hoorde altijd al super veel over Aliexpress, maar heb er nog nooit iets besteld. Deze week heb ik het toch maar eens gedaan! In dit artikel laat ik jullie zien wat ik allemaal heb besteld. Aangezien alles uit China moet komen gaat het nog wel even duren voordat alles binnen is, maar ik kon gewoon niet wachten om deze items met jullie te delen! (meer…)

maart 20, 2017

Lotte Shoplogs, Video unboxing, video, vlog 1 Comment

Afgelopen weekend was de derde editie van het I Love Beauty event. Ook dit jaar was ik er weer bij en ik heb daar ook wat voor jullie gevlogd. Als bloggers/youtubers konden wij bij bepaalde merken producten ophalen om voor jullie te testen. Vanaf 6:40 begint daarvan het unboxing gedeelte mocht je alleen dat willen zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

februari 10, 2017

Lotte Shoplogs, Video lightinthebox, shoplog, video, win, winactie 2 Comments

Ik mocht weer wat items uitzoeken bij lightinthebox, die ik je in deze video laat zien. Deze keer mocht ik ook wat items voor jullie uitkiezen, dus dat heb ik dan ook gedaan! Aan deze video zit dus een winactie gekoppeld. Kijk in de videobeschrijving voor meer informatie daarover. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

januari 17, 2017

Lotte Shoplogs, Video dm, müller, shoplog, video 0 Comments

Het was weer eens tijd om helemaal los te gaan in een winkel, deze keer was het bij de DM. Ik heb ontzettend veel leuke nieuwe beauty items gekocht waar ik erg blij mee ben en ook graag aan jullie laat zien. Wat vinden jullie trouwens van deze setting? Let me know! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.