Sieraden Shoplog ♥

29 juni 2015 Uit Door admin

december 15, 2014

Op Instagram zag ik dat er mega sale was bij girlsstuffboutique.nl en ik als sieradenliefhebber kon het natuurlijk niet laten om wat te bestellen. Ik heb maar liefst vijf kettingen weten te scoren voor een prikkie. Ze zijn allemaal heel erg verschillende. Benieuwd welke kettingen ik allemaal heb gekocht? Kijk dan snel even verder!

Als eerst kocht ik deze subtiele gouden schakelketting. Ik vind deze echt zo mooi. Less is more in dit geval. Deze ketting is heel makkelijk te combineren en ik weet zeker dat ik hem nog vaak zal gaan dragen. Deze ketting was nu nog maar 2 euro.

Van een subtiele ketting gaan we naar een minder subtiele ketting. Deze heeft namelijk allemaal spikes. Ik vind hem echt ontzettend gaaf. Deze is wederom goudkleurig. Ik moet nog even kijken hoe ik deze ga combineren maar ik vind hem in ieder geval super tof! De ketting met spikes was nu nog maar 3 euro.

Ik bestelde ook deze ketting met een soort blaadjes. Deze is wat meer brons/goud kleurig wat ik echt prachtig vind. Op de foto waar ik hem om heb komt de kleur veel gouder over dat het in werkelijkheid is. Ik vind deze ketting ook heel erg geschikt voor de periode van het jaar en ik weet zeker dat ik deze nog vaak zal gaan dragen. Deze ketting kostte 3 euro.

Deze ketting vind ik ook weer super gaaf. Alleen de roze kleur is echt veel meer neon dan ik had verwacht helaas, ik wacht maar tot de lente en de zomer totdat ik deze ga dragen want ik vind de kleur wel erg enthousiast haha. Deze was 3 euro.

  

Deze ketting vind ik ook weer zoo leuk! Hij is echt heel erg subtiel maar dat vind ik echt prachtig. Dit is de enige zilveren ketting uit mijn bestelling. Hij bestaat uit twee blaadjes en verder eigenlijk alleen schakel. Super leuke en schattig! Hij was ook super goedkoop namelijk maar 2 euro.

Dit waren dan al mijn nieuwe aanwinsten. Ik ben er echt super blij mee. In totaal was ik maar 13 euro kwijt voor 5 kettingen, geen geld toch? Helaas is veel in de webshop al uitverkocht maar als je nog wat wil scoren kun je nog wel even kijken op girlsstuffboutique.nl en wie weet kun je nog wat vinden. Ik wil wel even duidelijk maken dat dit artikel NIET gesponsord is en ik heb alles zelf betaald.

Volgen jullie mij al op Bloglovin?