SightStrong Beamer – Input tot Full HD – 6500 Lumen – Streamen Vanaf Je Telefoon Met WiFi – Mini Projector

7 januari 2022 0 Door admin

SightStrong Beamer – Thuisbioscoop – Draagbare Projector – Draagbare Beamer – Streamen Vanaf Smartphone – HD – Draadloze Wi-Fi – Ingebouwde Speakers

Altijd al een thuisbioscoop gewild? Series, films en meer kijken op een extra groot scherm via jouw telefoon? Bestel de beamer van SightStrong en geniet van het gemak van een draagbare projector!

De LED-projector is uitstekend geschikt voor een thuis theater/bioscoop, business conferentie, persoonlijk entertainment, scholing en training. Door de ingebouwde speakers, draadloze Wi-Fi verbinding, compacte design, de stille ventilator en alle andere mogelijkheden behoort deze beamer tot de juiste keus!

Geniet van een groot scherm op elk moment en elke locatie. De beamer ondersteund beeldmateriaal tot 1080p en beschikt over multi-screen interactie. Het beeld kun je eenvoudig van klein naar groot verstellen zodat je altijd de gewenste kijkhoek en afstand hebt. Met het spiegeleffect van de smartphone en de beamer kun je de beelden eenvoudig van jouw telefoon projecteren op de muur of op het doek.

Voordelen van de beamer van SightStrong
– Ingebouwde HI-FI speakers
– Compact design
– 6500 Lumen
– Afstandsbediening inbegrepen
– Draadloze Wi-Fi verbinding, Telefoonbeeld delen
– Direct streamen vanaf je telefoon
– Ledlamp levensduur 50000 uur
– Draagbaar
– Aansluitingen: USB/HDMI/AV/3.5MM/VGA
– Resolutie: 1280*720
– Contrast radius: 8000:1
– Compatibel met 3D

Direct streamen
Met de ingebouwde draadloze Wi-Fi verbinding kun jij direct streamen vanaf jouw smartphone of tablet. Naast de draadloze verbinding kun je ook andere apparaten koppelen zoals een Dvd-speler, externe geluidsinstallatie, usb-stick, Xbox, Playstation en andere computers. Eenmaal gekoppeld kun jij genieten van een groot en duidelijk beeld! Breng een filmavond thuis naar een hoger niveau!

Compact en ideaal
Deze beamer is compact en neemt weinig ruimte in beslag. Door het compacte design kun je de beamer gemakkelijk meenemen voor onderweg en meenemen naar waar jij wil. Het afstellen van de beamer gaat eenvoudig en geeft jou het allerbeste beeld. Bij de beamer wordt een lens beschermer bijgeleverd, zo blijft de lens effectief vrij van stof. De meest ideale afstanden tussen de muur of doek en de beamer zitten tussen de 1,5 meter tot 4 meter afstand.

Een krachtige led-lichtbron! De gecoate glazen lens met een hoge lichtdoorlatendheid geeft jou uitstekend beeld met de beamer van SightStrong. Film, serie of iets anders kijken is niet meer hetzelfde maar geeft jou een ware thuisbioscoop ervaring!

Fantastisch geschikt voor kinderfeestjes en een avond thuis, in de slaapkamer of in de woonkamer, in het bedrijf of met andere gelegenheden. Synchroniseer met je telefoon of tablet en je bent klaar om gebruik te maken van de beamer!

Een gezellige avond organiseren met vrienden, familie, je gezin of een avondje alleen? Kies voor de beamer van SightStrong!

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/sightstrong-beamer-input-tot-full-hd-6500-lumen-streamen-vanaf-je-telefoon-met-wifi-mini-projector/9300000070332862/