stash

18 maart 2018 Uit Door admin

april 26, 2017

Lotte Video opruimen, paletten, stash, video 0 Comments

In deze serie ruim ik per categorie heel mijn make-up stash op. Deze keer zijn mijn paletten aan de beurt. Daarvoor heb ik één lade in mijn make-up kast, maar deze zat al helemaal vol. Hoog tijd om alles eens goed uit te zoeken dus! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

februari 10, 2017

Lotte Make-up, Video stash, video 2 Comments

Om de paar maanden laat ik jullie mijn everyday make-up stash zien. Het was weer hoog tijd! Ik laat je zien hoe ik alles opberg, waar alles staat en wat er allemaal in mijn everyday makeup stash zit. Hopelijk vind je het leuk om te zien! (Paletten bewaar ik trouwens ergens anders omdat het niet past…) Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

september 30, 2016

Lotte Make-up, Video everyday make-up, makeup stash, stash, video 1 Comment

In mijn make-up stash video vroeg ik aan jullie of jullie weer een update zouden willen zien van mijn everyday makeup stash, en dat wilde jullie! Hier dan de video over mijn huidige everyday makeup stash. Er zitten behoorlijk wat producten in! Hopelijk vind je het leuk om te zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

september 2, 2016

Lotte Make-up, Video makeup stash, stash, video 1 Comment

Het heeft even moeten duren, maar ik heb vandaag dan eindelijk mijn make-up stash voor jullie! Ben jij dus benieuwd welke producten ik allemaal heb en hoe ik alles heb opgeborgen dan zit je hier helemaal goed. Hope you like it! ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juni 24, 2016

Lotte Video everyday make-up, opruimen, stash, video 1 Comment

Jeui! Ik heb weer eens een keer een opruimvideo voor jullie. Deze keer ga ik mijn everyday make-up weer eens goed uitzoeken. Ik laat jullie zien welke producten ik vaak gebruik en hoe ik alles opberg. Hopelijk vind je het leuk om te zien! Doe zeker een duimpje omhoog als dat zo is ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juni 3, 2016

Lotte Beauty, Video nagellak, opruimen, stash, video 1 Comment

Ik had echt weer te veel lakjes bij elkaar verzameld en het paste allemaal niet meer goed in mijn nagellak doos. Tijd om op te ruimen dus! In deze video zie je hoe ik alles opruim en welke lakjes ik weg doe en hou. Hopelijk vind je het leuk om te zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.