Suikerspinmachine – Voor Feestjes en partijen – Suikerspinmachines – Suikerspin – Suikerspinmaker – Suiker – Cotton Candy – Suikerspinmachine – Kunststof – Roze

7 januari 2022 0 Door admin

✅ Decoratief en nostalgisch
✅ Binnen enkele minuten klaar
✅ Perfect cadeau
✅ Makkelijk schoon te maken

Is je zoon of dochter jarig en hou je (uiteraard binnen de corona regels) een gezellig kinderfeestje en wil je het feestje een extra impuls geven ? komen je ouders of vrienden eten en wil je niet weer het zelfde soort toetje maken? De Candyz suikerspin machine biedt de ideale uitkomst!

Met de Suikerspinmachine van Candyz maak je makkelijk de lekkerste suikerspinnen thuis. Ideaal voor kinderfeestjes of als leuke verrassing bij een studentenfeest. De Suikerspinmachine van Candyz is compact en snel gebruiksklaar. Binnen enkele minuten kun je genieten van lekkere zoete creaties. Hij is ongeveer 25 bij 27 cm groot, ruimtebesparend genoeg om hem op je aanrecht of tafel te plaatsen. Als iedereen voldaan is kun je hem makkelijk schoonmaken, de losse onderdelen kunnen in de vaatwasser. De Suikerspinmachine neemt weinig opbergruimte in.

Met gebruik van de Suikerspinmachine Candyz kun je veel verschillende creaties maken. Gebruik witte, gele, blauwe of groene suiker om iedereen te verrassen. Je kunt zelfs snoepjes gebruiken! Na het aanzetten heeft de suikerspinmachine slechts 2 nodig om op te warmen. Hierna is hij klaar voor gebruik. Strooi met de meegeleverde maatlepel de gewenste hoeveelheid suiker in de machine. Draai met het stokje in de machine, de suikerspin vormt zich en je stopt wanneer deze groot genoeg is. Na gebruik zijn alle delen gemakkelijk los te koppen zodat de alles wederom makkelijk met wat water en zeep te reinigen is.

LET OP! Na 4/5 suikerspinnen gemaakt te hebben even laten afkoelen. Anders wordt de suiker te heet en zal de suiker verbranden.

LET OP! Gebruik alleen kristalsuiker, uiteraard kunnen alle kleuren er in. Alle andere type suikers zullen geen volle spin opleveren en kunnen verbranden.

De Suikerspinmachine van Candyz is een mooie verschijning. Het uiterlijk van de suikerspinmaker is heel schattig, wat populair is bij kinderen. Als je onze machine op een feestje gebruikt, kunnen zowel ouders als kinderen genieten van het samen maken van zoete snoepjes door zoete atomsphere toe te voegen.

Onze Suikerspinmachine is gemaakt van hoogwaardig PP-materiaal van voedingskwaliteit, dat draagbaar, wasbaar en duurzaam is. Met de premium materialen kunt u onze Suikerspinmaker lange tijd zonder enige last gebruiken.

De Suikerspinmachine van Candyz is leverbaar in 4 kleuren. Kies jouw favoriete kleur bovenaan de advertentie. Deze kleuren zijn:

  • Blauw
  • Rood
  • Roze
  • Wit

Specificaties:

  • Aan/uit knop voor directe werking
  • Meegeleverde stokjes (10X) en maatlepel
  • Korte opwarm tijd (4/5 minuten)
  • Makkelijk mee te nemen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Makkelijk op te bergen

Ook als er geen kermis in de stad is of als de jamin dicht is kun je genieten van de lekkerste suikerspinnen met de Suikerspinmachine van Candyz!

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/suikerspinmachine-voor-feestjes-en-partijen-suikerspinmachines-suikerspin-suikerspinmaker-suiker-cotton-candy-suikerspinmachine-kunststof-roze/9300000031551345/