swatches

15 oktober 2016 Uit Door admin

juni 11, 2016

Lotte Make-up, Reviews lipstick, MAC, mac lipstick, review, swatch, swatches 12 Comments

Ik had pas drie mac lipsticks in mijn bezit en ik vond het wel tijd om mezelf een beetje te verwennen en weer een paar mooie kleurtjes voor mezelf te kopen. Eentje die ik al heel lang op het oog had, was de kleur chili. Misschien niet een heel erg geschikt kleurtje voor deze tijd van het jaar maar ik moest hem gewoon hebben! Je zult wel merken waarom haha. (meer…)

mei 25, 2016

Lotte Beauty, Reviews beauty, nagellak, NYC, review, swatches 15 Comments

Je zult me er niet vaak op betrappen dat ik geen nagellak draag. Ik vind het super leuk om een kleurtje op mijn nagels te hebben en lak mijn nagels dan ook bijna dagelijks. Van NYC kreeg ik een super leuk pakketje binnen met daarin 4 lakjes, een paar van de favorietjes van Demi Lovato. Twee daarvan zijn uit de Gel Gloss collectie, die ik al eerder had geprobeerd, en twee waren uit de voor mij nieuwe shine in a minute collectie. De kleuren spraken me meteen aan dus ik was heel benieuwd naar de dekking. (meer…)

maart 12, 2016

Lotte Beauty, Reviews Action, max, nagellak, review, swatch, swatches 7 Comments

Laatst was ik weer eens bij de Action en daar zag ik een aantal super schattige nagellak setjes. Er waren volgens mij 3 verschillende soorten en ik nam de absolute nudes versie mee naar huis. In dit setje zitten zes verschillende mini mini mini lakjes in vrij neutrale kleuren. Deze set was ontzettend goedkoop (slechts €0,99) en zag er ook nog eens schattig uit. In dit artikel mijn review + de swatches van alle lakjes. (meer…)

januari 1, 2016

Lotte Make-up, Video essence, lipstick, lipsticks, swatches, video 4 Comments

In deze video swatch ik al mijn longlasting lipsticks van Essence. Ik heb er op het moment negen en die swatch ik dus ook allemaal voor jullie! Helaas is niet alles helemaal scherp maar ik hoop dat jullie het toch een leuke video vinden. Laat trouwens ook in de comments achter of je vaker swatch video’s wilt zien op mijn kanaal en waarvan dan ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.