The Budget Blog – Pagina 10 – Beauty, Fashion & Lifestyle

16 oktober 2016 Uit Door admin

juli 21, 2016

Het is (eindelijk) ook zomer in Nederland! Momenteel mogen we zeker niet klagen over het weer, maar helaas is mooi zomers weer in Nederland niet altijd vanzelfsprekend. Met de tropische temperaturen van de afgelopen dagen hebben we lang niet altijd te maken… In dit artikel deel ik een aantal leuke kleding items waarmee je in ieder geval goed de zomer door zult komen.

(meer…)

juli 20, 2016

Met dit warme weer is het ook weer tijd voor de korte broekjes, jurkjes etc. Een leuk bruin kleurtje op je benen is dan altijd wel fijn. Niet iedereen kan helaas zo makkelijk bruin worden door de zon, dus zelfbruiner is vaak een hele handige (en ook veilige!) optie om wel mooi bruin te worden. Bij de Action spotte ik deze van Dove. Nog nooit eerder had ik zelfbruiner gebruikt, maar ik wilde het toch wel eens proberen!

(meer…)

juli 18, 2016

Lipsticks voor maar €1,50?! Dat moest ik natuurlijk testen. Al een tijdje heb ik drie kleuren van de Makeup Revolution Amazing Lipsticks in mijn bezit, maar een paar weken geleden bestelde ik er nog drie bij. In deze video swatch ik ze allemaal voor jullie + geef ik mijn mening over deze enorm betaalbare lipsticks. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juli 17, 2016

Oke, shame on me. Het is nu echt al weer veel te lang geleden sinds mijn vorige persoonlijke update. In de tussentijd is er zo ontzettend veel gebeurd en heb ik veel aan jullie te vertellen over hoe het mij staat en mijn Chronisch Vermoeidheidssyndroom. Het was dus zeker weer tijd voor een nieuwe update.

(meer…)

juli 16, 2016

Inmiddels heb ik al weer vier chocolade palleten van I Heart Makeup/Makeup Revolution. Dit is de nieuwste, namelijk het Chocolate Vice palette. Over de andere ben ik altijd heel erg te spreken geweest dus ik heb ook weer hoge verwachtingen voor deze.  (meer…)

juli 15, 2016

Hier is dan mijn allereerste DIY video! In deze video laat ik jullie 3 makkelijke, leuke en ook nog eens goedkope manieren zien om je agenda te versieren. De agenda’s komen van de Action en verder komen alle DIY spullen ook van de Action of van de Hema. Leuk nieuws: Ik geef alle drie deze agenda’s weg! Kijk in de videobeschrijving of kijk tot het einde van de video voor meer informatie. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.