The Budget Blog – Pagina 104 – Beauty, Fashion & Lifestyle

15 oktober 2016 Uit Door admin

mei 28, 2014

ae9uep-5704947

Hallo allemaal! Vandaag heb ik weer een tag voor jullie. En deze keer de this or that tag. Voor wie het niet kent, de this or that tag is een tag waarin je keuzes moet maken tussen twee dingen op verschillende gebieden. Namelijk fashion, make-up, nagels, body en haar. Ook heb ik er wat foto’s bij gedaan van producten die ik dan gebruik. Hopelijk vinden jullie het leuk! (meer…)

mei 27, 2014

coconut-oil-for-hair-care-1987968

Een tegenwoordig best wel bekende lijn bij de Action is de coconut care lijn. De lijn bestaat uit een shampoo, een conditioner, een bodylotion, een showercream, een bodybutter, een lippenbalsem, een handcrème en reinigingsdoekjes. Over de laatste 3 heb ik in dit artikel een review. Lees snel verder en ontdek mijn mening over de producten.

(meer…)

mei 26, 2014

Het is alweer bijna zomer en daar hoort natuurlijk een nieuwe outfit bij! In dit artikel heb ik een paar outfits zodat je wat inspiratie op kunt doen. Het is allemaal van de H&M dus ook budgetproof! Ik ben al jaren fan van H&M. Ze hebben leuke kleding voor een zacht prijsje. Bij de outfits zal ik ook de linkjes doen van de kledingstukken zodat je ze gelijk kunt bestellen als je dat leuk vind. Ook zal ik de prijzen vermelden. Lees en kijk dus snel verder! (meer…)

mei 25, 2014

Mijn allereerste review! Ik heb hier een review over 3 kleuren van de essence long lasting lipsticks. Ze zijn al een tijdje te koop maar het leek me toch nog wel leuk om er over te schrijven omdat dit gewoon echt fantastische budget lipsticks zijn!

1h4ewh-1347263

(meer…)

mei 24, 2014

Aangezien ik nieuw ben op het internet leek het mij wel leuk om mezelf eerst even voor te stellen. En waarom dan niet gelijk too much information? Als jullie verder nog vragen hebben over mij kun je die altijd in de comments achterlaten en dan zal ik daarop antwoorden. Het zijn 50 vragen dus lees maar lekker verder 🙂 (meer…)

mei 23, 2014

Hallo allemaal,

Ik ben een beginnende blogger en het lijkt me erg leuk om een budget blog op te zetten, dus een blog met alleen maar betaalbare producten. Ik ben zelf altijd ook op zoek naar blogs die vooral veel goedkope producten reviewen dus heb ik besloten dat ik er zelf ook wel een wil beginnen.

Het zal waarschijnlijk wel even duren voor ik door heb hoe het allemaal werkt en voor er echt wat serieuze posts online komen maar ik hoop dat jullie dat ook begrijpen.

Waarschijnlijk zal veel op mijn blog beauty gerelateerd zijn maar ik vind lifestyle en fashion ook altijd erg leuk dus dat zul je ook zeker op mijn blog gaan vinden.