The Budget Blog – Pagina 107 – Beauty, Fashion & Lifestyle

The Budget Blog – Pagina 107 – Beauty, Fashion & Lifestyle

18 april 2017 Uit Door admin

augustus 18, 2014

mvrslw-4944736

Een tijdje geleden plaatste ik ook al een artikel met een wishlist maar dat waren ook vooral wat duurdere producten. Vandaag heb ik een wishlist gemaakt met alleen maar budget producten. Het zijn ook een aantal producten uit de nieuwe collectie van NYC, Catrice en Essence. Lees maar snel verder om te zien welke budget producten er allemaal op mijn wishlist staan 🙂

Sorry trouwens dat er vandaag geen aanbiedingen/my life in pictures online staat maar dat komt omdat ik momenteel op vakantie ben en dus vooruit heb moeten werken. Dit zal volgende week hetzelfde geval zijn. Maar wees niet bang, ik heb iets anders leuks voor jullie!

(meer…)

augustus 17, 2014

2hxrqsj-9047913

Vandaag laat ik jullie zien hoe je deze watermeloen nail art kunt maken. Het is totaal niet moeilijk, je bent er alleen even mee bezig 🙂 Ik hoop dat jullie hem leuk vinden en veel succes als jij hem ook gaat maken!

(meer…)

augustus 15, 2014

9ll7di-5511376

Een tijdje geleden was er erg veel sale bij Essence omdat ze het assortiment gingen veranderen. Deze oogschaduws gingen er onder andere uit. Maar ze zijn weer terug gekomen in een andere verpakking! Ik heb nog wel de oude maar het product is hetzelfde dus het leek me wel leuk om deze voor jullie te reviewen. Lees verder voor mijn mening. (meer…)

augustus 13, 2014

2eefwk7-4329421

Jeui! Vandaag heb ik toch nog een video voor jullie en in deze video laat ik alle producten zien aan beauty en make-up die ik meeneem op vakantie. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Klik HIER om naar mijn kanaal te gaan en op de FOTO om direct naar de video te gaan.

Voor een volledige lijst met producten, lees verder

(meer…)

augustus 12, 2014

j5yrtg-6716173

Vandaag laat ik jullie 10 make-up musthaves zien. Het gaat er in dit artikel niet echt om het product zelf maar meer het soort product. Ik hoop dat je begrijpt wat ik bedoel haha. Als je begint met make-up is het wel handig om te weten wat voor soort producten je nou allemaal ‘nodig’ hebt en natuurlijk is het ook gewoon leuk om te zien wat ik allemaal graag gebruik (denk ik dan…)

(meer…)

augustus 11, 2014

afbhue-9209310
Jaaaa ik doe eindelijk een keer een winactie!  In het pakket zit een blush van Max&More in de kleur Peach. Hij is gloedje nieuw, nog nooit gebruikt. Ook zitten er twee fijne maskers in het pakket. Hoe kan je kans maken op dit pakketje?

– Volg mij op Instagram @thebudgetblognl

– Repost de Instagram foto, tag mij in het bericht, gebruik de hashtag #thebudgetblogwinactie en laat  in je bericht achter waarom jij zou willen winnen. 🙂

– Volg mij op Bloglovin voor extra kans

Zorg dat je account op openbaar staat anders kan ik je deelname niet zien!! Winnaar wordt bekend gemaakt op 1 september om 20:00 Heel veel succes!!!!  ❤❤