The Budget Blog – Pagina 11 – Beauty, Fashion & Lifestyle

The Budget Blog – Pagina 11 – Beauty, Fashion & Lifestyle

16 oktober 2016 Uit Door admin

juli 12, 2016

Waar ik nog geen twee jaar geleden nog absoluut niets met mijn wenkbrauwen deed, vind ik het nu een van de belangrijkste onderdelen in mijn make-up routine. Al een hele tijd gebruik ik een oogschaduw voor het bijtekenen, maar ik wilde ook wel eens iets anders proberen. Ik besloot een brow dual te bestellen van Makeup Revolution met een potlood en een soort stift. (meer…)

juli 11, 2016

Je make-up er helemaal afhalen met alleen een doek en water? Dat wilde ik wel eens zelf testen! Bij lightinthebox bestelde ik voor €5,87 een make-up eraser die beloofd al je make-up eraf te halen. Dit zou natuurlijk ook heel geschikt zijn voor de gevoelige huid. Ik ging voor jullie kijken of dit ook daadwerkelijk werkt! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juli 9, 2016

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het vaak toch wel heel lekker vind om ’s middags of ’s avonds nog even iets te snacken. Van Doctor’s Orders kreeg ik een leuk brievenbus pakketje met daarin 3 van hun repen. Dit zijn snack repen, gemaakt van alleen maar gezonde en pure ingrediënten. Geen gekke toevoegingen, gewoon producten zoals noten en gedroogd fruit. Vaak zijn van die gezonde snacks niet weg te krijgen (naar mijn mening) dus ik was wel benieuwd naar deze. Want hoe mooi zou het zijn als je gewoon lekker iets kan snacken zonder schuldgevoel?! (meer…)

juli 8, 2016

Ik vind het altijd super leuk om nieuwe schoolspulletjes te kopen. Ook dit jaar ben ik weer helemaal los gegaan bij de Hema en Action en ik heb daar heel veel leuke (en goedkope) schoolspullen gevonden. Dit jaar wil ik ook een hele back to school serie maken op mijn kanaal. Hopelijk vinden jullie dat leuk en laat ook zeker jouw ideetjes achter bij de comments! ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juli 7, 2016

Ik ben echt gek op felle lipsticks, maar soms wil ik ook wel eens iets draagbaarders. Mijn zoektocht naar de perfect neutrale lipsticks was tot nu toe nog niet heel erg succesvol. Een aantal weken geleden kocht ik de kleur Retro van MAC, eentje die ook al een tijd op mijn wihslist stond. En ja hoor, eindelijk heb ik mijn perfecte everyday lipstick gevonden! (meer…)

juli 5, 2016

untitled-6432543

Ik heb weer alle leukste en beste aanbiedingen van deze week voor je op een rijtje gezet. Voor de beauty en make-up liefhebbers zitten er deze week echt een aantal hele leuke acties tussen! Dus als je benieuwd bent wat je deze week allemaal voor een prikkie kan scoren, kijk dan snel even verder!  (meer…)