The Budget Blog – Pagina 12 – Beauty, Fashion & Lifestyle

16 oktober 2016 Uit Door admin

juli 4, 2016

Vandaag eens een keer een wat andere video. In deze video laat ik je zien hoe mijn eerste poging tot contouren is verlopen. Ik gebruikte daarvoor twee nieuwe producten van Makeup Revolution die jullie in mijn vorige shoplog hebben kunnen zien. Ik heb in ieder geval veel lol gehad met het opnemen van deze video dus hopelijk vinden jullie het ook leuk om te zien ♥ Hier kun je de paletten vinden voor €9,99. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juli 3, 2016

Alhoewel het op dit moment echt totaal geen zomer lijkt te zijn, is het toch wel echt zo. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik heb op dit moment (eindelijk) zomervakantie! Helaas blijf ik dit jaar in Nederland, maar ik denk dat er ook velen zijn die lekker naar het buitenland zullen gaan. Voor die lucky mensen heb ik vandaag een artikel met een aantal tips zodat je veilig van de zon kunt genieten en thuis kunt komen met een gezonde bruine huid! (meer…)

juli 2, 2016

Ik heb al eens eerder geschreven over de lakjes van NYC. Toen was ik al heel erg lovend. Nu heb ik er weer drie leuke kleurtjes bij die ik ook weer aan jullie wilde laten zien. De lakjes uit de shine in a minute serie zouden snel moeten drogen, wat super ideaal is voor ongeduldige mensen zoals ik. (meer…)

juli 1, 2016

Ik heb weer eens een shoplog van een van mijn favoriete merken, Makeup Revolution. Het is me weer een hoop en ik wilde graag alles met jullie delen. Ik ben in ieder geval weer helemaal blij met al mijn nieuwe spulletjes. Laat in de reacties achter welk product ik echt nog moet proberen en vergeet ook niet je duimpje omhoog te doen ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juni 30, 2016

De laatste tijd probeer ik ook steeds wat meer uit mijn comfort zone te stappen als het aankomt op kleding. Ik besteedde eerst vooral veel aandacht aan mijn make-up, maar fashion begin ik ook steeds leuker te vinden. Een tijdje geleden ontving ik een ontzettend gave broek van RumorFashion.nl. Het is totaal anders dan iets dat ik normaal zou dragen maar ik wilde wel eens wat proberen. Het is een ripped boyfriend jeans. (meer…)

juni 28, 2016

Ik draag echt maar zeer zeer zelden lip gloss. Toch vind ik het er bij anderen wel altijd ontzettend mooi uitzien. Van NYC ontving ik laatst één van hun liquid lipshine producten in de kleur Nude York City. Zoals de naam al zegt, een nude gloss. Lipgloss zorgt er vaak ook voor dat je lippen er wat voller uitzien dus ik was wel benieuwd! (meer…)