The Budget Blog – Pagina 13 – Beauty, Fashion & Lifestyle

The Budget Blog – Pagina 13 – Beauty, Fashion & Lifestyle

16 oktober 2016 Uit Door admin

juni 27, 2016

Het was weer eens tijd om mijn likes en dislikes van de afgelopen tijd met jullie te delen. De laatste weken heb ik weer ontzettend veel nieuwe producten geprobeerd. Sommige waren top, sommige waren echt helemaal niks. Hopelijk vind je deze video leuk om te zien en heb je er ook nog wat aan ♥ Vergeet ook niet om op de poll te stemmen en een duimpje omhoog te doen! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juni 25, 2016

Ik gebruik nu al ruim een jaar elke dag dezelfde concealer, namelijk de Stay all day concealer van Essence. Nu mijn zesde verpakking daarvan op begon te raken, vond ik het wel eens tijd om op zoek te gaan naar iets anders. Elke dag hetzelfde gebruiken wordt op den duur ook een beetje saai. Ik had heel veel goeds gehoord over de Perfect Stay concealer van Miss Sporty. Ik gebruik ook al heel lang een poeder uit die lijn dus ik besloot de concealer ook maar eens te proberen. (meer…)

juni 24, 2016

Jeui! Ik heb weer eens een keer een opruimvideo voor jullie. Deze keer ga ik mijn everyday make-up weer eens goed uitzoeken. Ik laat jullie zien welke producten ik vaak gebruik en hoe ik alles opberg. Hopelijk vind je het leuk om te zien! Doe zeker een duimpje omhoog als dat zo is ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juni 22, 2016

Craving was een kleurtje die al heel erg lang op mijn wishlist stond. Na bijna een jaar twijfelen heb ik hem toch eindelijk gekocht bij de Douglas. Ik ben mega blij dat ik deze eindelijk aan mijn stash heb toegevoegd. In dit artikel zul je wel zien waarom en daarnaast vergelijk ik hem ook met mijn andere roze lipstick van MAC, de kleur Mehr.
(meer…)

juni 21, 2016

untitled-4474852

Ik heb weer alle leukste en beste aanbiedingen en kortingscodes van deze week voor je op een rijtje gezet. Voor de beauty en make-up liefhebbers zitten er deze week echt een aantal hele leuke acties tussen! Dus als je benieuwd bent wat je deze week allemaal voor een prikkie kan scoren, kijk dan snel even verder!  (meer…)

juni 20, 2016

In deze video laat ik jullie mijn 7 favoriete en meest gedragen schoenen van dit moment zien. Daarnaast heb ik in deze video ook een poll aangemaakt waarin jullie kunnen stemmen op jouw favoriete idee om de 10K abonnees te vieren ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.