The Budget Blog – Pagina 14 – Beauty, Fashion & Lifestyle

16 oktober 2016 Uit Door admin

juni 19, 2016

Ik vind het altijd heel erg leuk om nieuwe producten te testen nieuwe merken te ontdekken. Van de online apotheek Viata.nl heb ik 3 verzorgingsproducten ontvangen die ik mocht testen. Twee producten van Vichy en een product van het voor mij nog onbekende merk Roger & Gallet. Alle producten zouden heel geschikt moeten zijn voor de gevoelige huid.
(meer…)

juni 17, 2016

Ik heb weer een hoop leuke nieuwe beauty items gekocht en binnengekregen die ik graag aan jullie laat zien. Ik ben onder anderen bij de Action, Kruidvat, Etos, Trekpleister en Douglas geweest. Geloof me, het zijn een hoop items haha! Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juni 16, 2016

Jullie weten dat ik op mijn blog altijd heel veel bezig ben met geld besparen en aanbiedingen. Shoppen is één van mijn grootste hobby’s (en ik denk dat ik daar niet de enige in ben). Voor iedereen die ook heel erg van shoppen houd heb ik heel goed nieuws! Er is namelijk een mogelijkheid waarop je áltijd korting kunt krijgen bij je favoriete webshops. Via 24/7 Discount ontvang je namelijk geld terug en in dit artikel leg ik uit hoe. Daarnaast heb ik ook nog een leuke code voor jullie waarmee je €2,50 welkomstbonus krijgt. (meer…)

juni 15, 2016

Een paar weken geleden maakte ik een eerste indruk video van deze producten van de Action. Ik had toen een beetje gemengde gevoelens over dit product en ik besloot dat ik het nog wat langer wilde testen. Ondertussen heb ik ze langer getest en heb ik een uitgebreide review voor jullie. (meer…)

juni 14, 2016

Zonnebrillen zijn tegenwoordig niet alleen maar handig voor tegen de zon, maar ook nog eens een echt fashion statement. Een op de zeven Nederlanders draagt er zelfs eentje wanneer de zon niet schijnt. In dit artikel een aantal leuke feitjes over zonnebrillen en een aantal voorbeelden van mooie budgetvriendelijke zonnebrillen. (meer…)

juni 13, 2016

Ik was al heel lang op zoek naar een goede betaalbare dupe voor de welbekende beauty blender. Toen ik bij de DM was zag ik een aantal beauty blender dupes van Ebelin. Ze waren slechts €2,45 dus ik was heel erg benieuwd naar de kwaliteit. In deze video mijn eerste indruk! ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.