The Budget Blog – Pagina 15 – Beauty, Fashion & Lifestyle

The Budget Blog – Pagina 15 – Beauty, Fashion & Lifestyle

16 oktober 2016 Uit Door admin

juni 11, 2016

Ik had pas drie mac lipsticks in mijn bezit en ik vond het wel tijd om mezelf een beetje te verwennen en weer een paar mooie kleurtjes voor mezelf te kopen. Eentje die ik al heel lang op het oog had, was de kleur chili. Misschien niet een heel erg geschikt kleurtje voor deze tijd van het jaar maar ik moest hem gewoon hebben! Je zult wel merken waarom haha. (meer…)

juni 10, 2016

Het is echt al super lang geleden dat ik voor het laatst een opgemaakt video heb gemaakt. Ik had weer een hoop lege producten verzameld dus het leek me wel een keer leuk om weer zo’n soort video te maken. Ik geef ook gelijk over alle producten mijn mening, zo heb je er hopelijk ook nog wat aan. Laat ook even in de poll weten of je dit vaker wilt zien! (Sorry trouwens dat ik verkouden klink in deze video, hooikoorts….) Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juni 8, 2016

Al tijden gebruik ik elke dag de nivea men aftershave balsem als primer. Helaas merk ik dat mijn huid de laatste tijd nogal droog is en daarnaast ook heel erg ‘dull’. Ik kan daarom ook wel een primer gebruiken die er niet allen voor zorgt dat mijn make-up goed blijft zitten, maar er ook voor zorgt dat mijn huid er wat levendiger uit ziet. Ik had al een aantal producten uit de Insta Glow lijn geprobeerd van Miss Sporty en was eigenlijk ook wel benieuwd naar de primer dus die besloot ik te kopen. (meer…)

juni 7, 2016

untitled-4340133

Ik heb weer alle leukste en beste aanbiedingen en kortingscodes van deze week voor je op een rijtje gezet. Voor de beauty en make-up liefhebbers zitten er deze week echt een aantal hele leuke acties tussen! Dus als je benieuwd bent wat je deze week allemaal voor een prikkie kan scoren, kijk dan snel even verder! (meer…)

juni 6, 2016

In deze video laat ik je alle producten zien die ik zou aanraden wanneer je met make-up wilt beginnen of iets nieuws wilt proberen. Alles dat ik laat zien is lekker budget en dus heel goed betaalbaar. Hopelijk heb je er wat aan en vind je het leuk om te zien! Hieronder nog een heel lijstje met alle genoemde producten ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.  (meer…)

juni 4, 2016

Ondanks het feit dat mijn make-up stash al veel te groot is, wil ik toch nog heel veel nieuwe producten eraan toevoegen. Ik heb enorm veel mooie producten op het oog die ik graag zou willen kopen. Ik heb ze allemaal op een rijtje gezet in dit artikel. Hopelijk kan ik zo snel mogelijk al heel veel producten ervan af strepen! (meer…)