The Budget Blog – Pagina 16 – Beauty, Fashion & Lifestyle

16 oktober 2016 Uit Door admin

juni 3, 2016

Ik had echt weer te veel lakjes bij elkaar verzameld en het paste allemaal niet meer goed in mijn nagellak doos. Tijd om op te ruimen dus! In deze video zie je hoe ik alles opruim en welke lakjes ik weg doe en hou. Hopelijk vind je het leuk om te zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juni 1, 2016

Een paar dagen geleden zagen jullie al een Action video review van een soort Rimmel provocalips dupes, maar toen ik bij de Action kwam zag ik ook dupes voor de l’oréal. Ik was wel heel erg benieuwd aangezien deze lakjes ook maar €0,99 waren. Ik nam twee lekker felle kleurtjes mee voor de lente en zomer. (meer…)

mei 31, 2016

Het is bijna niet te geloven maar ik heb weer een ontzettend toffe win actie voor jullie kunnen regelen! Dankzij ActiePagina.nl mag ik weer een giftcard ter waarde van maar liefst €50 aan één van jullie weggeven. Deze keer voor de webshop makeupmusthaves.nl. Dit is echt mijn favoriete makeup webshop en ze verkopen daar merken zoals Makeup Revolution, W7, Real Techniques en Freedom. Ontzettend gaaf! Wil je graag kans maken? Kijk dan even in dit artikel voor alles voorwaarden. (meer…)

mei 30, 2016


Ik heb gewoon echt een shopverslaving. Ik kon het weer niet laten en heb een aantal super leuke kleding items gekocht de laatste tijd. In deze video laat ik alles aan jullie zien! Ik ben in ieder geval weer helemaal blij met al mijn nieuwe items en ik ben ook super benieuwd wat jullie favoriete item is uit deze shoplog. Laat dat zeker even weten! ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

mei 29, 2016

Ik vind het altijd super leuk om producten te proberen van merken die ik nog niet kende. Een paar weken geleden kwam er een pakketje binnen met daarin drie verzorgingsproducten van het merk Phillippe by Almada. Het is van oorsprong een Portugees cosmetica merk met allemaal natuurlijke producten. Alle producten die ik heb getest bevatten donkey milk. (meer…)

mei 27, 2016

Toen ik laatst bij de Action was, zag ik een aantal liquid lipsticks hangen. Het product deed me meteen heel erg denken aan de Rimmel Provocalips die ik echt geweldig vind, dus ik besloot ze te proberen. In deze video mijn first impression en de swatches van alle kleuren ♥ Doe een duimpje omhoog als je vaker dit soort video’s wilt! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.