The Budget Blog – Pagina 18 – Beauty, Fashion & Lifestyle

15 oktober 2016 Uit Door admin

mei 17, 2016

Een paar weken geleden was ik in Duitsland en ik kon het echt niet laten om naar de DM te gaan. Ze hebben daar super veel leuke goedkope merken waaronder ook P2. P2 heeft het hele lip assortiment helemaal vernieuwd en er zaten een aantal mooie lipsticks tussen. Van mezelf mocht ik er twee meenemen en dat heb ik dan ook gedaan. Ik koos voor lekker opvallende kleurtjes, leuk voor de lente!
(meer…)

mei 16, 2016

Het is soms nog best lastig om goede betaalbare kwasten te vinden. Ik bestelde een 20-delige kwasten set die me heel erg deed denken aan de kwasten van Real Techniques. Ik was ontzettend benieuwd naar de kwaliteit en in deze video geef ik mijn eerste indruk. Ook laat ik zien hoe je alle kwasten zou kunnen gebruiken.  Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

mei 15, 2016

Ik heb op dit moment echt al een levensvoorraad aan dougels en andere douche producten, maar pas geleden kwam er een heel leuk pakketje van Palmolive met 4 doucheproducten daarin. Ze heten de Gourmet Body Butter Wash. Ze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende geuren, Chocolate Passion, Peah Delight, Vanilla Pleasure en Strawberry Touch. Allemaal geuren van voedsel, I like it! Ik vind het heerlijk om met een lekker ruikend product te douchen. (meer…)

mei 13, 2016

We hebben de 8K abonnees gehaald en om dat te vieren heb ik een mega win actie voor jullie georganiseerd! Meedoen kan tot en met 31 mei. Kijkers uit zowel Nederland als België mogen deelnemen aan deze win actie. In de video en de video beschrijving meer informatie over alle producten, de meewerkende webshops en hoe je kans kunt maken op dit gigantische pakket. Klik hier of op de foto om de video te bekijken.

mei 11, 2016

Nu het weer lekker weer wordt, heb ik ook helemaal zin om weer leuke kleurtjes op mijn nagels te doen. Miss Sporty heeft een vrolijke en kleurrijke lijn van gel look finish nagellakjes die tot wel 10 dagen zouden moeten blijven zitten. Alle kleuren uit deze serie zouden mooi moeten staan bij een zomerse gebruinde huid waardoor alles nog beter uitkomt. Ik was heel benieuwd of hij ook daadwerkelijk zo lang bleef zitten en of verder de dekking goed was. (meer…)

mei 10, 2016

untitled-2547696

Ik heb weer alle leukste en beste aanbiedingen van deze week voor je op een rijtje gezet. Voor de beauty en make-up liefhebbers zitten er deze week echt een aantal hele leuke acties tussen! Dus als je benieuwd bent wat je deze week allemaal voor een prikkie kan scoren, kijk dan snel even verder!

(meer…)