The Budget Blog – Pagina 4 – Beauty, Fashion & Lifestyle

18 april 2017 Uit Door admin

februari 28, 2017

Eindelijk! Een lekkere make-up video. Het was weer eens tijd om een hoop nieuwe producten te gaan testen. In deze video gebruik ik heel veel producten voor het eerst en geef ik mijn eerste indruk. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien! Ik heb trouwens ook een nieuwe achtergrond, ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

februari 22, 2017

Ik denk dat iedereen wel bekend is met Vaseline. Het staat bekend als een wondermiddeltje voor de huid. De pure petroleum jelly is het bekendste product, maar Vaseline heeft veel meer soorten producten. In de zomer vind ik de Spray&Go altijd erg fijn, maar vandaag heb ik een handcrème en bodylotion uit de Advanced Repair lijn voor jullie en vertel ik wat over een actie voor het goede doel dat op dit moment loopt met Vaseline in Kruidvat.

(meer…)

februari 18, 2017

18 & 19 maart is het weer tijd voor het I Love Beauty event! Net als vorig jaar zal ik op de zaterdag (18 maart), samen met nog heel veel andere bloggers/youtubers, weer aanwezig zijn. Ook mag ik weer 5×2 kaartjes weggeven. Dit jaar doe ik dat iets anders; ik geef 3×2 kaartjes weg via Instagram en 2×2 kaartjes via mijn blog (dit artikel). Lees verder om te weten hoe je kans kan maken op een kaartje voor jou én iemand die jij graag wil meenemen.

(meer…)

februari 12, 2017

€20 voor een make-up sponsje? Dat ga ik echt niet betalen! Al jaren hoor ik ontzettend veel over de beautyblender, maar nooit heb ik er het geld voor over gehad. Ik had het geluk dat ik onverwachts een super schattig perspakket kreeg met daarin maar liefst 2 beautyblenders. Eindelijk kan ik ze dan ook eens proberen en er met mijn kritische budget blik over oordelen. Want als iets dan zo duur is, moet het ook wel het geld waard zijn toch?

(meer…)

februari 10, 2017

Ik mocht weer wat items uitzoeken bij lightinthebox, die ik je in deze video laat zien. Deze keer mocht ik ook wat items voor jullie uitkiezen, dus dat heb ik dan ook gedaan! Aan deze video zit dus een winactie gekoppeld. Kijk in de videobeschrijving voor meer informatie daarover. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

februari 10, 2017

Om de paar maanden laat ik jullie mijn everyday make-up stash zien. Het was weer hoog tijd! Ik laat je zien hoe ik alles opberg, waar alles staat en wat er allemaal in mijn everyday makeup stash zit. Hopelijk vind je het leuk om te zien! (Paletten bewaar ik trouwens ergens anders omdat het niet past…) Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.