The Budget Blog – Pagina 6 – Beauty, Fashion & Lifestyle

The Budget Blog – Pagina 6 – Beauty, Fashion & Lifestyle

16 oktober 2016 Uit Door admin

september 1, 2016

Essence is met heel veel nieuwe producten gekomen waar ik ontzettend hebberig van werd, maar het product waar ik het meest benieuwd naar was, zijn de matt matt matt longlastig lipglosses. Na ik de versie van Catrice had geprobeerd, was ik ook wel benieuwd wat Essence ervan had gebrouwen. Het kleurtje die ik het mooist vond was 03 Girl of today, dus die ging met mij mee naar huis.

(meer…)

augustus 29, 2016

De vorige likes & dislikes video is weer twee maanden geleden en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe! Weer een hoop beauty en make-up producten. Ook heb ik even een vraagje aan jullie. Kijk daarvoor even tot het einde van de video en je zou me er heel erg mee helpen als je jouw mening laat weten! Hopelijk vind je het leuk om te zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 28, 2016

Wanneer Essence en Catrice uitkomen met hun nieuwe collecties wordt ik altijd het meest enthousiast van alle nieuwe lip producten. De lipsticks van Catrice zijn by far mijn favoriete betaalbare lipsticks. In de nieuwe collectie zaten onder anderen twee nieuwe ultimate colour lipsticks waarvan één kleur mijn hart echt sneller deed kloppen, namelijk 460 cool brown.

(meer…)

augustus 26, 2016

Jaaa! Ik heb weer eens een lekkere Action shoplog voor jullie. Ik ben weer eens flink los gegaan en heb een hoop leuke items kunnen scoren voor kleine prijsjes. Een paar beauty items, wat knutsel dingen en ook wat decoratie. Als je nog vragen hebt over iets, laat het dan zeker even in de reacties weten. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 25, 2016

Miss Sporty is echt een merk dat ik steeds meer ben gaan waarderen het afgelopen jaar. Het is misschien niet overal even goed verkrijgbaar, maar mocht je bij de Etos zijn zou ik zeker eens bij het schap gaan kijken. Ik ontving de nieuwe 100% rock pump up booster mascara & eyeliner. Ik heb ze nu een tijdje getest en deel graag mijn mening met jullie.

(meer…)

augustus 23, 2016

untitled-4516169

Ik heb weer eens alle leukste en beste aanbiedingen van deze week voor je op een rijtje gezet. Voor de beauty en make-up liefhebbers zitten er deze week echt een aantal hele leuke acties tussen! Dus als je benieuwd bent wat je deze week allemaal voor een prikkie kan scoren, kijk dan snel even verder!  (meer…)