The Budget Blog – Pagina 7 – Beauty, Fashion & Lifestyle

16 oktober 2016 Uit Door admin

augustus 22, 2016

Een veel aangevraagde video was ook een back to school make-up look. In deze video laat ik jullie een look zien die ik zelf heel geschikt vind voor school. Makkelijk, betaalbaar, natuurlijke en fris. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 20, 2016

Toen ik de nieuwe collectie van Catrice zag was ik meteen ontzettend benieuwd naar de velvet matt lip creams. Ik vind matte lipproducten altijd heel erg mooi, maar echte liquid lipsticks vind ik heel vervelend aanvoelen op mijn lippen. Het woord cream maakte mij daarom heel nieuwsgierig. Er zijn 6 kleuren verkrijgbaar waarvan ik de meest neutrale kleur koos, 030 Hazel-Rose Royce. Een my lips but better tint. (meer…)

augustus 19, 2016

Yey! Ik heb weer eens een winactie voor jullie 🙂 Dit keer mag ik €25 shoptegoed weggeven voor de webshop www.shizzie.nl Een super betaalbare sieraden webshop waar jullie al vaker over gehoord hebben op mijn blog/kanaal. Ook laat ik jullie alle items zien die ik heb mogen uitkiezen. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 18, 2016

Oogschaduw is ook zo’n product waar ik nooit genoeg van heb. Miss Sporty is uitgekomen met twee nieuwe kleuren van hun studio colour quattro eye shadow paletten. Geen nieuw product dus, maar wel leuke nieuwe tinten. Betaalbare compacte paletten waarmee je een volledige ooglook zou kunnen maken. Ik was in ieder geval heel erg benieuwd naar het pigment. (meer…)

augustus 15, 2016

Ga rustig zitten en pak want lekkers wat ik heb vandaag de grootste shoplog op mijn kanaal tot nu toe. Ik ben jarig geweest en heb ontzettend veel leuke spullen gekocht/gekregen. Er zit kleding, make-up, parfum en nog veel meer bij dus hopelijk vind je het leuk om te zien! Negeer trouwens even het feit dat ik lipstick op mijn tanden heb lol… Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 13, 2016

Een paar weken geleden deed ik een shoplog van lightinthebox waarin ik ook onder anderen een setje met concealer paletten zien. Ik had deze al op meerdere Chinese webshops voorbij zien komen en nu besloot ik ze toch eens mee te bestellen. In elk palette zitten maar liefst 15 kleuren. Een heeft gewoon meer neutrale concealer kleuren en de andere wat meer contour en colour correcting kleuren. (meer…)