The Budget Blog – Pagina 80 – Beauty, Fashion & Lifestyle

22 juni 2016 Uit Door admin

september 19, 2014

2rc2ah3-7505081

De SuperStay Better Skin foundation. Klinkt erg indrukwekkend. Een vriendin van mij gaf me een sample van deze foundation en hij beviel me wel. Ik besloot hem in full size te kopen. Ik heb de kleur 030 Sand, een van de donkerdere kleuren. Vandaag review ik hem voor jullie ♥ (meer…)

september 17, 2014

2m4od2v-9741792

Hoii allemaal. Vandaag weer een shoplog voor jullie. Kruidvat had/heeft een actie op álle nagellak. Alle nagellak is nu 1+1 gratis dus ik moest natuurlijk even langs gaan. Ik heb best wel wat gekocht en het leek mij wel leuk om dat aan jullie te laten zien 🙂 (meer…)

september 14, 2014

ng6auo-8686853

Ik had ontzettend veel goeds gehoord over de mini nagellakjes van de Action. Nu ging ik pas geleden naar de action en zag een setje met 3 prachtige kleuren. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen! Ik heb ze voor jullie getest en vandaag review ik ze voor jullie. Hopelijk vinden jullie het leuk 🙂 (meer…)

september 11, 2014

sfdmx1-9629299

Hoi allemaal! Allereerst sorry, de afgelopen dagen zijn er geen artikelen online gekomen. Dat komt omdat ik ziek ben geweest. Maar goed, vandaag ben ik er weer en ik heb een review voor jullie! Namelijk over deze 2 gekleurde oogpotloodjes van de limited edition van Essence, de Hello Autumn collectie. Hopelijk vinden jullie het leuk 🙂 (meer…)

september 7, 2014

Vandaag is het artikel iets later dan normaal… oeps, sorry! Beter laat dan nooit dus alsnog: Het zondag artikel. Vandaag heb ik een shoplog voor jullie. Ik ging shoppen met een vriendin en ik heb best wel veel gekocht… Ik deel het graag met jullie 🙂 Bijna alles heb ik gekocht met een actie.

(meer…)

september 5, 2014

ipavsj-1601132

Hoii! Vandaag heb ik weer een review voor jullie en deze keer heb ik 2 soorten kruidvat maskers getest. Ik heb het Fruity Cocktail masker en het Strawberry masker. Voor een setje van twee betaal je maar €0,99. Dat is dus super budget! Lees snel verder om erachter te komen wat ik van deze fruit maskertjes vind 🙂 Beide maskers heb ik twee keer gebruikt om het goed te kunnen testen. (meer…)