The Budget Blog – Pagina 9 – Beauty, Fashion & Lifestyle

The Budget Blog – Pagina 9 – Beauty, Fashion & Lifestyle

16 oktober 2016 Uit Door admin

augustus 1, 2016

dsc_1309-3126082

In mijn vorige video liet ik jullie zien dat ik een blackhead masker had besteld. In deze video ga ik dit 3-stappen systeem met jullie testen. Laat zeker even weten in de comments wat ik nog meer allemaal zou kunnen testen op video en vergeet ook zeker niet om deze video een duimpje omhoog te geven ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juli 30, 2016

dsc_1024-8120391 De laatste tijd ga ik soms misschien een beetje ‘overboard’ met de glow. Maar laten we eerlijk zijn, is er echt zoiets als te veel highlighter? Toen ik zag dat mijn favoriete make-up merk uitkwam met dupes voor de shimmer bricks van Bobbi Brown moest ik er wel eentje proberen. Ik koos voor Radiant.

(meer…)

juli 29, 2016

lightinthebox-8347494 In deze video laat ik je alle producten zien die ik bij lightinthebox heb besteld. Het is allemaal super betaalbaar en daarom was ik ook heel erg benieuwd naar de kwaliteit. Laat zeker in de reacties weten of jullie ergens een first impression of review van zouden willen zien, want die vind ik altijd super leuk om te filmen! In de video beschrijving staan alle linkjes naar de producten. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juli 26, 2016

Zweet en zwemmen zijn funest voor je mascara. In de zomer overleef je bijna niet zonder een goede waterproof mascara. Normaal gesproken draag ik nooit waterproof make-up (want het is echt een ramp om eraf te halen), maar met het warme weer moest ik er toch ook maar aan gaan geloven. 1 probleem, ik had er geen. Van Miss Sporty ontving ik deze waterproof mascara dus ik kon niet wachten om hem te proberen. (meer…)

juli 25, 2016

Als er een Primark in de buurt is, moet ik daar natuurlijk naartoe. Ik heb weer een grote tas vol met leuke spulletjes gescoord. Vooral veel kleding maar ook wat lingerie, en ja, ook dat laat ik gewoon zien haha! Laat in de reacties weten wat jouw favoriete item was uit deze shoplog! x Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juli 23, 2016

Een paar dagen geleden ging ik bij Esmée langs. Samen hebben we twee super leuke (en grappige) video’s opgenomen. Voor mijn kanaal hebben we samen de mixed up make-up challenge gedaan. Producten die we normaal voor bijv. lippen gebruiken, brengen wij aan op een totaal andere plek. Hopelijk vind je het leuk om te zien! Voor Esmée haar kanaal hebben we de no mirror make-up challenge gedaan. Benieuwd hoe dat ging? Klik dan hier. Klik hier of op de foto om naar mijn video te gaan.