The Budget Tag ♥

13 mei 2016 Uit Door admin

februari 18, 2015

Tags vind ik altijd verschrikkelijk leuk om in te vullen! Het is alleen erg lastig om een tag te vingen die mij 100% bevalt. Daarom besloot ik zelf een tag te bedenken! En waar kan ik nou beter een tag over maken dan budget? Vandaar dat ik de The Budget Tag hebt bedacht. Het zijn 15 vragen die allemaal te maken hebben met budget producten. Benieuwd naar de vragen en antwoorden? Kijk dan snel verder ♥

1. Beste budget dupe van een duur product?

Make-up Revolution heeft heel veel mooie dupes van duurdere producten, ik heb alleen geen écht dupes van dit merk. Van W7 heb ik wel twee hele mooie paletten die precies lijken op de Naked paletten van Urban Decay. Ze zijn prachtig en de kwaliteit is hartstikke goed! Ik gebruik ze ook vaak met veel liefde.

2. Wat is je favoriete budget merk?

Tegenwoordig vind ik het merk Makeup Revolution echt geweldig, dit is helaas alleen online verkrijgbaar in Nederland. Als het aankomt op merken die gewoon in de winkels te koop zijn blijft Essence een leuk merk, maar ook Max&More van de Action ben ik groot fan van!

3. Drie favoriete budget lipsticks?

Ik ben groot lipstick fan, ik vond het daarom ook best wel lastig om er slechts één uit te kiezen. Vandaar dat ik er maar drie doe 😉 Mijn favorieten op het moment zijn 16 I am yours! van Essence (onderaan), Dynamic Rosewood van P2 (midden) en Chestnut van W7 (boven). Ik draag alle drie de kleuren ontzettend vaak en ik vind ze ook heel prettig. Zoals je ziet best wel verschillende kleuren, maar ik draag ook graag verschillende soorten kleurtjes!

4. Drie favoriete budget nagellakjes?

Wat voor de lipsticks geldt, geldt ook voor de nagellakjes: Ik kan gewoon niet één favoriet kiezen! Op het moment zijn deze drie wel echt mijn favoriet. Als eerst van P2 098 One & only. Dit is een donker, maar dan ook echt donker, rood kleurtje. Ik draag deze kleur echt ontzettend vaak en het is ook leuk te combineren met de donkerrode lipsticks die ik vaak draag. Daarnaast ben ik tegenwoordig ook erg fan van de lakjes van de HEMA. Ik heb er nu nog maar twee, namelijk 844 en 857, maar ik ben zeker van plan er meer te halen!

5. Favoriete budget (web)winkel?

Primark is absoluut mijn favoriete winkel als het op kleding/accessoires aankomt! De prijzen zijn daar echt belachelijk en de items vind ik ook prachtig. Als het weer op kleine hebbedingetjes en ook make-up aankomt vind ik de Action weer geweldig. Mijn favoriete webwinkels op het moment zijn www.makeupmusthaves.nl en www.bornprettystore.com (met de code LOTH10 krijg je overigens 10% korting op je gehele bestelling). Ik bestel bijna nooit iets maar ik kan uren rondsnuffelen op deze sites!

6. Budget tegenvaller?

De tegenvaller van de afgelopen tijd is wel het all about candies palette van Essence. De pigmentatie is eigenlijk gewoon waardeloos. Ik snap ook niet waarom iedereen zo lyrisch is over de all about paletten van Essence! Gelukkig is het palette budget en is het daarom niet heel erg maar het had een heel mooi palette kunnen zijn! Wel een tegenvaller dus…

7. Budget product met de mooiste verpakking?

Deze blush for sure! Hij is van Makeup Revolution en ik vind de verpakking echt ge-wel-dig! Zo ontzettend schattig ♥ Ik heb hem stiekem ook alleen om de verpakking gekocht want ik draag eigenlijk helemaal geen blush haha (oeps). Toch kan ik wel echt genieten van dit product want het is zowel van de buitenkant als binnenkant een pareltje!

8. Favoriete budget palette?

Het Death by chocolate palette van Make-up Revolution gebruik ik bijna elke dag! De kleuren erin zijn prachtig en de pigmentatie is geweldig. Echt een heel goed every day palette. Je moet hem helaas wel online bestellen, maar geloof me het is het waard. Dit palette is mijn all-time favorite. In een aantal kleuren heb ik zelfs al bijna pan geraak terwijl ik hem nog helemaal niet zo lang heb!

9. Waarom ben jij een budget fan?

Ik geef het liefst zo min mogelijk uit aan een product omdat ik het gewoonweg onnodig vind om bijvoorbeeld een lipstick van 20 à 30 euro te kopen. Tegenwoordig zijn er hele mooie budget merken, zoals ELF, Makeup Revolution en Essence, die ook gewoon hele mooie en goede producten hebben voor een laag prijsje!

10. Van welk budget merk heb jij de meeste producten?

Ik denk dat dat van de Action is! Dit komt vooral omdat ik er ontzettend veel lipsticks van heb en verder zijn de prijzen er gewoon naar om in een keer heel veel te kopen. Ik denk dat ongeveer 30% van mijn hele stash wel uit Action producten bestaat! De kwaliteit van de producten is over het algemeen ook nog eens hartstikke goed. Ze hebben ook een breed assortiment en de prijzen zijn gewoon belachelijk laag!

11. Mooiste budget blush?

De mooiste blush qua verpakking zijn de Blushing Hearts van Makeup Revolution maar als het aankomt op kleur vind ik 032 Rosewood van de Action het mooist. Ik hou zelf niet erg van blush en draag daarom het liefst, als ik het draag, een subtiel kleurtje. Deze van de Action is daarom echt perfect! De kleur is heel zacht en mooi. Hier komt binnenkort ook nog een review over online!

12. Beste budget mascara?

Ik moet bekennen dat ik vaak mascara’s gebruik van de merken Rimmel London en Max Factor, deze zijn niet heel erg ‘budget’ en daarom heb ik toch deze van Essence gekozen. Deze gebruik ik ook zeer regelmatig en de kwaliteit ervan is super! Hij maakt mijn wimpers lang en geeft ze veel volume. Daarnaast is deze ook redelijk makkelijk te verwijderen, maar loopt toch niet uit gedurende de dag.

13. Welke budget producten zitten in jouw dagelijkse routine?

Eigenlijk zijn bijna alle producten in mijn dagelijkse routine low-budget. Maar omdat dit een beetje flauw is heb ik de drie producten gekozen die ik echt élke dag gebruik. Andere producten wissel ik namelijk nog wel eens af. Ik gebruik onder andere het wenkbrauwsetje van Essence elke dag om mijn wenkbrauwen iets meer body te geven. Daarnaast gebruik ik ook altijd (zoals je wel kan zien) een poeder van de Action in de kleur Nude. Daarnaast gebruik ik ook elke dag een concealer van Essence. Dit omdat ik tegenwoordig bijna geen foundation meer draag.

14. Meest gebruikte budget product?

Dat zijn eigenlijk ook de producten hierboven, maar dan vooral de poeder en de concealer. Zoals je misschien wel op de foto kan zien heb ik in de poeder echt dikke pan geraakt. De concealer is ook al mijn tweede. Dit zijn ook gewoon de producten voor een basis look waardoor ik ze er ook gewoon iedere dag weer bij pak.

15. Jouw ultieme budget aanrader?

Lipsticks van de Action! Ik denk dat jullie ondertussen wel weten hoe fan ik van deze dingen ben. De prijs is amazing en de kwaliteit ook. Ik vind serieus echt dat er te weinig mensen enthousiast zijn over deze lipsticks. Ik kan echt niet meer zonder, elke keer dat ik bij de Action ben neem ik wel weer een setje mee.

Dit was dan The Budget Tag! Neem de tag gerust over. Ik zou het dan alleen wel leuk vinden als je mij erbij zou willen vermelden ♥ Ik tag hierbij iedereen die deze tag wilt doen! Mocht je de tag ook willen doen, hier even een rijtje met alle vragen achter elkaar.

 • 1. Beste budget dupe van een duur product?
 • 2. Wat is je favoriete budget merk?
 • 3. Drie favoriete budget lipsticks?
 • 4. Drie favoriete budget nagellakjes?
 • 5. Favoriete budget (web)winkel?
 • 6. Budget tegenvaller?
 • 7. Budget product met de mooiste verpakking?
 • 8. Favoriete budget palette?
 • 9. Waarom ben jij een budget fan?
 • 10. Van welk budget merk heb jij de meeste producten?
 • 11. Mooiste budget blush?
 • 12. Beste budget mascara?
 • 13. Welke budget producten zitten in jouw dagelijkse routine?
 • 14. Meest gebruikte budget product?
 • 15. Jouw ultieme budget aanrader?