tips

2 oktober 2016 Uit Door admin

juli 3, 2016

Lotte Beauty tips, zomer 3 Comments

Alhoewel het op dit moment echt totaal geen zomer lijkt te zijn, is het toch wel echt zo. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik heb op dit moment (eindelijk) zomervakantie! Helaas blijf ik dit jaar in Nederland, maar ik denk dat er ook velen zijn die lekker naar het buitenland zullen gaan. Voor die lucky mensen heb ik vandaag een artikel met een aantal tips zodat je veilig van de zon kunt genieten en thuis kunt komen met een gezonde bruine huid! (meer…)

december 15, 2015

Lotte Fashion, Lifestyle actiepagina, besparen, fashion, tips 3 Comments

De Sint en zijn pieten zijn weer vertrokken en de Christmas spirit is ook in Nederland geland. Kerstlampjes verlichten de straten, kerstbomen zijn opgetuigd, de kachel wordt een graadje hoger gezet en kerstmenu’s worden bepaald. Of je nu de gastvrouw bent of op bezoek gaat bij vrienden of familie, kerst is de tijd om er piekfijn uit te zien. Het liefste dragen we wel elke keer iets anders, maar aangezien december al duur genoeg is met cadeautjes, diners en feestjes, blijft er dikwijls niet veel geld meer over. Uit onderzoek van ActiePagina.nl blijkt dat ruim twee derde van de Nederlanders het echter wel leuk vindt er goed uit te zien tijdens Kerstmis en ook moeite doet om zich goed te kleden tijdens de feestdagen. In samenwerking met ActiePagina.nl geven we je tips om verbluffende kerst outfits te scoren voor een schitterende prijs.
(meer…)

juli 27, 2015

Lotte Lifestyle actiepagina, feitjes, tips, vakantie 2 Comments

Vakantie kan enorm duur zijn. Niet alleen de kosten voor het vervoer en verblijf maar alle kosten er omheen kunnen ook aardig hoog oplopen. Uit onderzoek is gebleken dat Nederlanders graag en veel bezuinigen op hun vakantie. In dit artikel lees je een aantal grappige feitjes en geef ik je een aantal tips hoe je makkelijk geld kunt besparen op vakantie!
(meer…)

juni 13, 2015

Lotte Fashion bikini, tips 2 Comments

5o7sx-4670737

Hoewel de tropische temperaturen dit jaar iets langer op zich lieten wachten, lijkt het  toch zomers weer te gaan worden. Tijd om je zomerse jurkje, zonnebril en sandalen uit de kast te halen of iets nieuws te shoppen en op naar het strand! Daarbij kan een fijne bikini natuurlijk niet ontbreken. Vandaag geven ActiePagina.nl en ik je wat tips om je zelfverzekerder te voelen in je bikini. (meer…)

mei 4, 2015

Lotte Aanbiedingen aanbiedingen, tips 6 Comments

b469t5-2529359

De folders puilen weer uit van de mooie aanbiedingen en vandaag deel ik de beste acties met jullie! Ik denk dat mijn portemonnee deze week niet zo leuk gaat vinden haha! (meer…)

april 25, 2015

Lotte Aanbiedingen, Fashion, Lifestyle fashion, Koningsdag, outfit, tips 1 Comment

Terwijl de één in de meest foute oranje outfit staat te dansen op een groot festival, struint de ander vrijmarkten af om de beste aankopen te scoren. Voor beide gelegenheden wil je natuurlijk niet te veel geld kwijt zijn, daarom geven ActiePagina.nl en ik vijf tips om de beter koopjes te scoren voor en op Koningsdag. Daarnaast laat ik een aantal mode-proof oranje items zien waarmee je maandag goed voor de dag kunt komen!  (meer…)