Tondeuse – 5 opzetkammen – Oplaadstation – Tondeuse mannen

7 januari 2022 0 Door admin

Heb jij thuis ook nood aan een goede tondeuse voor je haar en baard? Met de KM tondeuse ben je aan het juiste adres.

Met de KM tondeuse kan je thuis zeer gemakkelijk je haar en baard in model brengen. Dankzij de 5 meegeleverde opzetkammen en de verstelbare snijmessen is de tondeuse ideaal om zowel je haar als je baard gemakkelijk te trimmen tot verschillende lengtes. De tondeuse is draadloos en is uitgerust met precisie geslepen snijmessen voor het beste resultaat.

Jouw voordelen:
✓ Thuis makkelijk je haar en baard trimmen
✓ Multifunctioneel
✓ Snelle scheertijd
✓ Ultieme controle
✓ Trimmen tot verschillende lengtes
✓ Oplaadstation
✓ Draadloos
✓ Lange batterijduur
✓ Duurzaam materiaal
✓ Gemakkelijk te onderhouden
✓ Complete trimmerset met cadeaus

Multifunctioneel
De KM tondeuse voor mannen is geschikt voor multi-gebruik waardoor deze tondeuse de totaaloplossing is voor u. Deze tondeuse maakt het mogelijk om makkelijk je haar, baard en andere lichaamsdelen te scheren. Hierdoor kan de tondeuse ook als trimmer dienst doen.

Snelle scheertijd
De krachtige motor van deze tondeuse vergemakkelijkt en versnelt je scheerbeurten. Dankzij de krachtige motor kan je zeer makkelijk en snel lang en dik haar afscheren.

Ultieme controle
De KM tondeuse mannen is uitgerust met precisie geslepen snijmessen voor ultieme controle en scheergemak. De snijmessen van deze tondeuse zijn scherp waardoor je makkelijk elk soort haartype kan scheren. Dankzij deze snijmessen behoud je altijd het comfort tijdens het scheren.

Trimmen tot verschillende lengtes
Met de 5 meegeleverde opzetkammen kan je je haar en baard gemakkelijk trimmen tot verschillende lengtes. De opzetkammen hebben de volgende lengtes (4-8-12-16-20 mm). Dankzij de verstelbare snijmes regelaar kan je je haar en baard zelfs tot in de millimeters afwerken. De verstelbare snijmessen kunnen worden geregeld tussen 0.8-2.0mm.

Oplaadstation
Dankzij het meegeleverde oplaadstation kan je altijd makkelijk en veilig de trimmer opladen. De oplaadstation is voorzien van 1,2 meter kabel, waardoor je hem makkelijk overal kan aansluiten in het stopcontact.

Draadloos
Omdat de trimmer draadloos is, heb je onbeperkte bewegingsvrijheid tijdens het trimmen van je haar en baard. De trimmer kan hierdoor overal gebruikt worden.

Lange batterijduur
De tondeuse beschikt over een goede accu die lange trimbeurten mogelijk maakt. De tondeuse heeft in totaal een goede 40 minuten gebruikstijd.

Duurzaam materiaal
De KM tondeuse is een duurzaam product dankzij de motor en de snijmessen van verchroomd roestvrij staal. Bij juist gebruik en onderhoud is deze tondeuse een geweldig apparaat en een duurzame keuze als je voor lange termijn een tondeuse zoekt.

Gemakkelijk te onderhouden
De trimmer is zeer makkelijk te onderhouden met de meegeleverde tube olie en reinigingsborstel. Dankzij de afneembare snijknop kan je zeer makkelijk de tondeuse van binnen volledig schoonmaken en de snijknop onder water spoelen.

Complete trimmerset met cadeaus
Er wordt standaard een scheermesje meegeleverd bij de tondeuse als cadeau.

BEMM boek
Er wordt standaard ook een BEMM boek meegeleverd in de verpakking van uw tondeuse. De BEMM boek geeft u meer informatie over uw bestelling.

Verpakkingsinhoud
• 1x KM tondeuse
• 1x Onderhoudsolie
• 1x Reinigingsborstel
• 5x Opzetkam
• 1x BEMM boek
• 1x Scheermesje

Koop nu jouw KM tondeuse en ervaar het maximum plezier om je haar en baard in model te brengen!

Specificaties:
✓ Draadloos
✓ Met oplaadstation
✓ Snoerlengte: 1.20m
✓ Operatieduur: 40min
✓ Met 5 opzetkammen (4-8-12-16-20mm)
✓ Met verstelbare snijmessen (0.8-2mm)
✓ Met turbofunctie
✓ Spoelbaar snijknop

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/tondeuse-5-opzetkammen-oplaadstation-tondeuse-mannen/9300000001487619/