tutorial

18 maart 2018 Uit Door admin

december 18, 2016

Lotte Make-up, Tutorials, Video kerst, tutorial, video 1 Comment

Het is al bijna kerst en daarom leek het me leuk om een budget makeup tutorial voor jullie te filmen! Deze look droeg ik ook in mijn vorige video. De look is super makkelijk om te maken en ik gebruik dus alleen maar budget producten. Hope you like it ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

november 11, 2016

Lotte Make-up, Tutorials, Video everyday makeup, herfst, tutorial, video 0 Comments

Herfst is echt mijn favoriete seizoen op het gebied van make-up en kleding. Vandaag deel ik mijn everday make-up routine voor de herfst met jullie. Met alleen maar budget producten, zoals jullie van mij gewend zijn! Laat in de reacties weten wat jouw favoriete lipkleur is om in deze tijd van het jaar te dragen. Hopelijk vind je het leuk om te zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

september 9, 2016

Lotte Reviews, Tutorials, Video catrice, essence, first impression, tutorial, video 0 Comments

Ik word altijd helemaal vrolijk wanneer de nieuwe collectie van Essence & Catrice weer in de schappen ligt. Deze keer heb ik behoorlijk wat producten gekocht waarmee ik in deze video een look voor jullie maak! Ik laat zien hoe alles werk en geef ook gelijk mijn eerste indruk. Hopelijk vind je het leuk om te zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 22, 2016

Lotte Make-up, Tutorials, Video back to school, tutorial, video 2 Comments

Een veel aangevraagde video was ook een back to school make-up look. In deze video laat ik jullie een look zien die ik zelf heel geschikt vind voor school. Makkelijk, betaalbaar, natuurlijke en fris. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

april 29, 2016

Lotte Tutorials, Video make-up, routine, tutorial, video 3 Comments

Het is eindelijk weer lente! In deze video laat ik jullie mijn make-up routine voor deze lente zien. Ik doe mijn make-up toch net weer even iets anders dan in de winter. Kunnen we de 150 duimpjes omhoog halen bij deze video? ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

april 1, 2016

Lotte Make-up, Tutorials, Video lente, look, make-up, tutorial, video 1 Comment

Eindelijk is het lente! Het weer is nog niet altijd even mooi maar hopelijk komt daar binnenkort ook verandering in. In deze video laat ik jullie een make-up look zien die ik heel geschikt vind voor de lente. Daarbij laat ik jullie ook 3 verschillende lipkleuren zien die je hierbij goed zou kunnen dragen. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.