Tutorials

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 9, 2016

Lotte Reviews, Tutorials, Video catrice, essence, first impression, tutorial, video 0 Comments

Ik word altijd helemaal vrolijk wanneer de nieuwe collectie van Essence & Catrice weer in de schappen ligt. Deze keer heb ik behoorlijk wat producten gekocht waarmee ik in deze video een look voor jullie maak! Ik laat zien hoe alles werk en geef ook gelijk mijn eerste indruk. Hopelijk vind je het leuk om te zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 22, 2016

Lotte Make-up, Tutorials, Video back to school, tutorial, video 2 Comments

Een veel aangevraagde video was ook een back to school make-up look. In deze video laat ik jullie een look zien die ik zelf heel geschikt vind voor school. Makkelijk, betaalbaar, natuurlijke en fris. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

april 29, 2016

Lotte Tutorials, Video make-up, routine, tutorial, video 3 Comments

Het is eindelijk weer lente! In deze video laat ik jullie mijn make-up routine voor deze lente zien. Ik doe mijn make-up toch net weer even iets anders dan in de winter. Kunnen we de 150 duimpjes omhoog halen bij deze video? ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

april 1, 2016

Lotte Make-up, Tutorials, Video lente, look, make-up, tutorial, video 1 Comment

Eindelijk is het lente! Het weer is nog niet altijd even mooi maar hopelijk komt daar binnenkort ook verandering in. In deze video laat ik jullie een make-up look zien die ik heel geschikt vind voor de lente. Daarbij laat ik jullie ook 3 verschillende lipkleuren zien die je hierbij goed zou kunnen dragen. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

maart 14, 2016

Lotte Make-up, Tutorials, Video challenge, collab, tutorial, video 3 Comments

Als budget kanaal moest ik natuurlijk wel een keer de €20 make-up challenge doen. In deze video zie je dus welke make-up look ik heb gecreëerd met producten die bij elkaar slechts €19,31 kosten. Dit is ook een collab met een aantal andere leuke meiden. Hun video’s vind je hieronder ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan. (meer…)

maart 7, 2016

Lotte Make-up, Tutorials, Video catrice, essence, miss sporty, NYC, tutorial, video 1 Comment

In deze video ga ik een aantal producten die jullie pas geleden in mijn shoplog hebben kunnen zien proberen. Eigenlijk heb ik alle producten al wel een paar keer eerder gebruikt dus ik geef gelijk even mijn eerlijke mening over alles. Vergeet ook niet om een duimpje omhoog te doen als je ook zo’n video wilt zien met de nieuwe Essence en Catrice producten. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.