unboxing

unboxing

18 maart 2018 Uit Door admin

maart 20, 2017

Lotte Shoplogs, Video unboxing, video, vlog 1 Comment

Afgelopen weekend was de derde editie van het I Love Beauty event. Ook dit jaar was ik er weer bij en ik heb daar ook wat voor jullie gevlogd. Als bloggers/youtubers konden wij bij bepaalde merken producten ophalen om voor jullie te testen. Vanaf 6:40 begint daarvan het unboxing gedeelte mocht je alleen dat willen zien ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

oktober 10, 2016

Lotte Make-up, Shoplogs, Video NYX, unboxing, video 1 Comment

Toen aan mij werd gevraagd of ik wat producten van NYX wilde testen, twijfelde ik geen moment. De laatste tijd hoor je ook in Nederland steeds meer over dit merk en ze schijnen super fijne producten te hebben. Ik heb een super leuk pakketje ontvangen en in deze video laat ik je zien wat daar allemaal in zit ♥ Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 19, 2016

Lotte Shoplogs, Sieraden, Video armband, ketting, ring, shizzie, sieraden, unboxing, video, win, winactie 2 Comments

Yey! Ik heb weer eens een winactie voor jullie 🙂 Dit keer mag ik €25 shoptegoed weggeven voor de webshop www.shizzie.nl Een super betaalbare sieraden webshop waar jullie al vaker over gehoord hebben op mijn blog/kanaal. Ook laat ik jullie alle items zien die ik heb mogen uitkiezen. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

augustus 12, 2016

Lotte Beauty, Shoplogs, Video first impression, shoplog, unboxing, verzorging, video, watmaaktjemooi 1 Comment

Ik ontving een super leuk pakketje van een van mijn favoriete webshops, namelijk watmaaktjemooi. In deze video ga ik alle producten met jullie testen. Ik heb echt van alles, van een bath bomb, een gezichtsmasker- en cleanser tot een body butter. Hopelijk vind je het leuk om te zien! (En ja, ik zeg écht heel vaak echt in deze video, maar laten we daar aub even doorheenluisteren haha…) Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

juli 29, 2016

Lotte Shoplogs, Video lightinthebox, shoplog, unboxing, video 0 Comments

lightinthebox-4236201 In deze video laat ik je alle producten zien die ik bij lightinthebox heb besteld. Het is allemaal super betaalbaar en daarom was ik ook heel erg benieuwd naar de kwaliteit. Laat zeker in de reacties weten of jullie ergens een first impression of review van zouden willen zien, want die vind ik altijd super leuk om te filmen! In de video beschrijving staan alle linkjes naar de producten. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

maart 28, 2016

Lotte Beauty, Lifestyle, Video unboxing, video 2 Comments

Vandaag weer eens een keer een unboxing video van een helemaal nieuwe box namelijk The Lifestylebox. Dit is de allereerst box en ik mag hem voor jullie in deze video unboxen. Hieronder meer informatie. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan. (meer…)