United Entertainment® – Cotton Candy Maker – Suikerspin – Mini suikerspin maker – Kunststof – Rood

7 januari 2022 0 Door admin

Met deze suikerspinmachine in huis waan je je heel even op de kermis, waar de zoete geur van suikerspin je tegemoet komt. Je maakt nu zelf de meest fluffige suikerspinnen in alle kleuren van de regenboog en zo klein of zo groot als je maar wilt! Onze machine begint helemaal te spinnen tijdens een (kinder) feestje, plezier voor jong en oud garanderend! Kinderen vinden het fantastisch om hun eigen suikerspin te draaien en vervolgens heerlijk op te peuzelen.

Blijft stabiel staan door zuignappootjes
Deze suikerspinmachine gaat nergens meer heen zodra jij hem stabiel op een ondergrond hebt neergezet. Hij blijft namelijk goed staan door middel van de zuignappen die aan de voorste pootjes zijn bevestigd. Zo blijft hij altijd stabiel terwijl jij of de kinderen een overheerlijke suikerspin draaien.

Klein en compact design
Wat erg fijn is aan deze suikerspinmachine, is dat hij zo klein en compact is. Je kunt hem daardoor eenvoudig opbergen als je hem even niet meer gebruikt. Maar door zijn ultra leuke verschijning kun je hem ook ter decoratie neerzetten in de keuken of waar je maar wilt.

Eenvoudig schoon te maken
Dat is altijd vervelend aan een feestje inderdaad, dat je na die tijd van alles moet schoonmaken en opruimen. Terwijl je eigenlijk onderuitgezakt op de bank wilt nagenieten van hoe geweldig dit feestje was. Deze suikerspinmachine zal het jou wat dat betreft niet lastig maken. De onderdelen waarin de suiker terecht komt, kun je gemakkelijk losmaken en vervolgens eenvoudig reinigen. Kwestie van een paar minuten en hij is weer klaar voor gebruik.

Daarom wil je deze suikerspinmachine hebben:

  • Eigen suikerspinnen maken in een handomdraai
  • Leuke activiteit en lekkernij voor een kinderfeestje
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Makkelijk op te bergen
  • Ziet er superleuk uit

Wat krijg ik allemaal?

  • Een suikerspinmachine
  • Een maatlepel voor de suiker
  • 10 suikerspinstokjes
  • Een extra universele stekker
  • Een handleiding in het Nederlands, Duits, Engels en Frans

Happy customer
100% Tevredenheid: wij streven naar de volle tevredenheid. Ben je niet tevreden? Dan kun je gratis retourneren. Probeer je product voor 30 dagen uit zonder gedoe.

Je kunt deze zoete suikerspinmachine natuurlijk zelf houden voor feestjes en partijen maar het is ook een heel leuk cadeau aan iemand die je dierbaar is! Een ding is zeker: je komt nooit meer van een kouwe kermis thuis; je hoeft immers de deur niet meer uit!

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/united-entertainment-cotton-candy-maker-suikerspin-mini-suikerspin-maker-kunststof-rood/9200000019483289/