verzorging

18 maart 2018 Uit Door admin

juni 21, 2017

Lotte Beauty, Reviews Action, apotek, verzorging 3 Comments

Sinds een paar weken is er een nieuw merk bij de action te koop, namelijk Apotek. Dit merk heeft een lichaams- en haarverzorging lijn met organische ingrediënten. De prijzen variëren tussen de €1,19 en €1,88 dus dat is natuurlijk enorm betaalbaar! Ik kreeg de kans om deze producten voor jullie te proberen en was wel erg benieuwd of het allemaal echt zo goed is als het lijkt.  (meer…)

juni 8, 2017

Lotte Beauty, Reviews Etos, review, verzorging 4 Comments

Het is inmiddels al weer een paar maanden geleden dat ik een pakketje van de Etos ontving met allemaal verzorging. Ik wilde ze eerst goed testen voor ik er een review over zou schrijven. Inmiddels gebruik ik de producten al een tijdje en heb ik een 4-in-1 review voor jullie van deze producten. Ben je benieuwd wat ik ervan vind en wat mijn favorieten zijn? Lees dan verder!  (meer…)

december 5, 2016

Lotte Beauty, Video huidverzorging, reiniging, routine, skin care, skincare, verzorging, video 1 Comment

De meteorologische winter is nu dan toch echt begonnen. Niet de beste tijd voor iedereen met een droge huid (net als ik). In deze video laat ik je zien welke (budget) producten in gebruik om mijn huid te hydrateren en te onderhouden in deze winter; de reiniging, gezichtsverzorging, huidverzorging & meer! Hopelijk heb je er iets aan. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

oktober 9, 2016

Lotte Beauty, Reviews aloe vera, amandel olie, gezichtsverzorging, huidolie, huidverzorging, kruidvat, kruidvat originals, olie, oogcreme, review, verzorging 12 Comments

Als sinds 1975 heeft Kruidvat een eigen huidverzorgingslijn met de zeer herkenbare bruine potjes. Nu heeft deze nostalgische collectie een nieuw jasje gekregen en zijn er een aantal nieuwe producten aan toegevoegd waaronder dagcrèmes, maskers en oliën. De komende weken zullen hiervan een aantal reviews op mijn blog komen. Deze collectie is echt een droom voor elke budget beauty liefhebber! Vandaag heb ik voor jullie de amandel huidolie en aloë vera oogcrème om te reviewen. (meer…)

september 21, 2016

Lotte Beauty, Reviews aloe vera, kruidvat, olie, review, verzorging 4 Comments

Ik denk dat we zeker niet mogen klagen over de nazomer die we hebben/hebben gehad. Kruidvat is uitgekomen met een body oil met daarin Aloë Vera die de perfecte nazomer verzorging zou zijn; goed tegen uitgedroogde/verbrande huid. Aloë Vera is natuurlijk een ontzettend bekend ingrediënt, het zit in heel veel verzorgingsproducten. Mijn huid kan altijd wel wat extra verzorging gebruiken dus ik was benieuwd! (meer…)

augustus 12, 2016

Lotte Beauty, Shoplogs, Video first impression, shoplog, unboxing, verzorging, video, watmaaktjemooi 1 Comment

Ik ontving een super leuk pakketje van een van mijn favoriete webshops, namelijk watmaaktjemooi. In deze video ga ik alle producten met jullie testen. Ik heb echt van alles, van een bath bomb, een gezichtsmasker- en cleanser tot een body butter. Hopelijk vind je het leuk om te zien! (En ja, ik zeg écht heel vaak echt in deze video, maar laten we daar aub even doorheenluisteren haha…) Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.