Video

14 oktober 2017 Uit Door admin

mei 3, 2017

Lotte Shoplogs, Video primark, shoplog, video 1 Comment

De laatste keer dat ik bij de Primark ben geweest is nog niet eens zo lang geleden. Toch heb ik deze keer weer veel leuke items weten te scoren. Veel kleding voor de lente en zomer, maar ook een home accessoire, een bikini en twee tassen. Hopelijk vind je het leuk om te zien! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

april 26, 2017

Lotte Video opruimen, paletten, stash, video 0 Comments

In deze serie ruim ik per categorie heel mijn make-up stash op. Deze keer zijn mijn paletten aan de beurt. Daarvoor heb ik één lade in mijn make-up kast, maar deze zat al helemaal vol. Hoog tijd om alles eens goed uit te zoeken dus! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

april 21, 2017

Lotte Persoonlijk, Video persoonlijk, video 1 Comment

Hoe gaat het nu met mij? Als ik eerlijk ben, niet zo goed. De laatste weken zit ik een beetje in een dip. Natuurlijk niet heel gek gezien de omstandigheden, maar soms is het wel goed om even je hart te luchten. Ik vond het wel tijd voor een persoonlijke update. Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

april 4, 2017

Lotte Make-up, Video opruimen, stash opruimen, video 1 Comment

Mijn lipproducten zijn wel het grootste ‘probleem’ in mijn makeup stash. Ik had er ontzettend veel, waarvan ik een groot deel ook nooit gebruikte. Hartstikke zonde natuurlijk! Daarom was het hoog tijd om dit deel van mijn stash op te ruimen. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

april 2, 2017

Lotte Beauty, Video haar, remington, stijltang, video 1 Comment

De meest gestelde vraag onder mijn video’s is denk ik wel of ik mijn haar eens zou willen stijlen. Vandaag dan eindelijk de dag. Ik was zelf ook enorm benieuwd aangezien ik nog nooit mijn haar zelf had gestijld. In deze video gebruik ik de nieuwe Remington Air Plates. Ben jij benieuwd naar het resultaat? Blijf dan zeker kijken! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.

maart 25, 2017

Lotte Make-up, Video first impression, video 0 Comments

Dit zijn tegenwoordig echt één van mijn favoriete video’s om te filmen: Make-up first impressions. Deze keer heb ik weer een (bijna) full face aan eerste indrukken voor jullie. Ik had namelijk weer ontzettend veel leuke nieuwe make-up om voor jullie te testen. Hopelijk vind je het leuk om te zien! Klik hier of op de foto om naar de video te gaan.