walixpro® originale tondeuse met oplader Professionele tondeuse – Trimmer – Draadloos Metaal

7 januari 2022 0 Door admin

Een strak kapsel met een mooie baard, dat is waar iedere man van droomt. Speciaal hiervoor is er de draadloze trimmer. De trimmerkop heeft een T-vorm waardoor je zeer scherpe lijntjes kan maken. Daarnaast is de tondeuse ook te gebruiken als baardtrimmer, zodat jij je baard optimaal bijwerkt waardoor je er direct beter en verzorgder uitziet. De krachtige, high-speed motor met mes snelheden van 7000 RPM zorgt ervoor dat de tondeuse niet hapert en geschikt is voor ieder haartype. Daarnaast zorgen de flinterdunne messen voor een optimale en precieze werkwijze.

Tondeuse wordt geleverd met 3 verschillende praktische opzetstukken, en is verstelbaar naar 1mm, 2mm en 3mm. Luxe ontwerpDit luxe ontwerp is niet alleen duurzaam en van hoge kwaliteit, hij ligt ook erg fijn in de hand en is te gebruiken zonder oplaadsnoer. Door het prachtige design is het niet alleen een ideaal voor eigen gebruik, hij is ook perfect om cadeau te doen aan andere!

Verpakkingsinhoud

1x Tondeuse•
1x Reinigingsborsteltje
3x verschillende opzetstukken
1x Beschermhuls
1x USB lader
1x Handleiding

Garantie100% geld terug garantie. Problemen met het product? Neem gerust contact op via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen we gebruiken feedback om onze producten te verbeteren.

https://partner.bol.com/click/click?p=2&t=url&s=1213726&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com//nl/nl/p/walixpro-originale-tondeuse-met-oplader-professionele-tondeuse-trimmer-draadloos-metaal/9300000070954227/