wenkbrauwen

15 oktober 2016 Uit Door admin

september 14, 2016

Lotte Make-up, Reviews catrice, oogschaduw, palette, review, wenkbrauw, wenkbrauwen 4 Comments

Het lijkt wel of ik in de ochtend steeds luier word met mijn make-up. Bij de Kruidvat zag ik dat er in de nieuwe Catrice collectie een eye & brow palette zat. In principe kun je natuurlijk altijd al wel oogschaduw al wenkbrauwpoeder gebruiken en andersom, maar een mini palette waar beide dingen goed in vertegenwoordigd zijn leek mij wel handig. Die moest ik proberen dus! (meer…)

juli 12, 2016

Lotte Make-up, Reviews Makeup Revolution, review, wenkbrauw, wenkbrauwen 5 Comments

Waar ik nog geen twee jaar geleden nog absoluut niets met mijn wenkbrauwen deed, vind ik het nu een van de belangrijkste onderdelen in mijn make-up routine. Al een hele tijd gebruik ik een oogschaduw voor het bijtekenen, maar ik wilde ook wel eens iets anders proberen. Ik besloot een brow dual te bestellen van Makeup Revolution met een potlood en een soort stift. (meer…)

februari 4, 2016

Lotte Make-up, Reviews Action, fashion professional, make-up, review, wenkbrauw, wenkbrauwen 13 Comments

Bij de Action kon ik het weer niet laten om even bij de make-up producten te kijken. Sinds een tijdje verkopen ze een aantal producten van een nieuw ‘merk’ namelijk Fashion Professional. Ik zag een wenkbrauw potlood met een filler en een lifter en dat leek me wel interessant om eens te proberen. Hij was slechts €0,99 en daarvoor kon ik het echt niet laten om hem mee te nemen. (meer…)

april 16, 2015

Lotte Make-up, Reviews bornprettystore, mascara, review, wenkbrauwen 4 Comments

In de shoplog van een tijdje geleden konden jullie al zien dat ik een gekleurde wenkbrauwgel had ontvangen van Born Pretty Store. Ik heb hem nu een paar keer getest en schrijf er daarom nu een review over.Ik heb nog nooit eerder een wenkbrauwgel gehad dus ik was wel erg benieuwd naar dit product. (meer…)